Beyoğlu’nda yeni bir etkinlik mekanı: Sanat Performance

Müzik ve eğlencenin kalbinin attığı Beyoğlu’nda yeni etkinlik mekanı 'Sanat Performance' sanatseverlere kapılarını açtı.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu’nda yeni bir etkinlik mekanı: Sanat Performance

Müzik ve eğlencenin kalbinin attığı Beyoğlu’nda yeni etkinlik mekanı “Sanat Performance” sanat severlere kapılarını açtı. “Sanat Performance” bir çok etkinliğe ev sahipliği yapmanın yanı sıra farklı müzikal yorumları açık havada dinleyicilerle buluşturarak Beyoğlu’nun ayrıcalıklı adresi olacak.



Beyoğlu’nda yeni bir etkinlik mekanı: Sanat Performance



Sanat Group son dönemde iç tasarım ve konseptini değiştirerek misafirlerini daha rahat ve hoş bir ortamda eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak için Sanat Performance’ı sanat ve eğlence dünyasına taşıdı. Beyoğlu'nun tarihi ve turistik mekânlarından biri olan Nevizade’de kapılarını açan “Sanat Performance”, müzikseverlerin İstanbul’a ve müziğe kulak verdiği ayrıcalıklı noktası olacak. “Sanat Performance” sahnesinde; canlı performanslar ve farklı müzikal yorumlar geçmiş, bugün ve gelecekten izler taşıyan sanatın dili ile buluşuyor.



Beyoğlu’nda 20 yıllık köklü geçmişiyle her gün binlerce kişiye hizmet veren Sanat Group tarafından açılan “Sanat Performance” sahnesi bin beş yüz kişilik kapasitesiyle müziğe farklı bir bakış açısı getiren sanatçı ve müzik gruplarını ağırlıyor. Yazın açık hava olarak kışın da üstünü kapatarak hizmet verecek olan mekan samimi ve sıcak ortamı ile tüm ayların vazgeçilmezi olacak.



Beyoğlu’nda yeni bir etkinlik mekanı: Sanat Performance - Resim : 2



12 Nisan’da Türkiye’de kendine has tarzı ile büyük beğeni toplayan Nev’in sahne alacağı Sanat Performance’da, 14 Nisan’da ise Reggae grubu Sattas, ikinci albümlerinin habercisi olan ilk EP'si 'Bir ben miyim?'in konseri ile müzikseverlere keyifli bir konser deneyimi yaşatacak.



“Mütevazı rock yapıyoruz ama tam tersi de olabilir" mottosu ile şarkı çizip resim çalan “Yok

Öyle Kararlı Şeyler” topluluğu ise 29 Nisan’da Sanat Performance’de dinleyicilerin karşısına

çıkacak.



Sanat Performance’da Mayıs ayında ise İstanbul bağımsız müzik sahnesinin yetenekli ekiplerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz, Bir gitar, bir piyano, bir yan flüt, perküsyonla ve güzel yorumuyla gönüllere taht kuran Deniz Tekin sahne alacak.



“Sanat Performance” Açık hava konser programı ile müzikseverlerin bakış açısını tersyüz ederek sanatın kalbinin Beyoğlu’nda attığını gözler önüne seriyor.



12 Nisan 2017, Çarşamba Nev

14 Nisan 2017, Cuma Sattas

29 Nisan 2017, Cumartesi Yok Öyle Şeyler

18 Mayıs 2017, Perşembe Yüzyüzeyken Konuşuruz

20 Mayıs 2017, Cumartesi Deniz Tekin

24 Mayıs 2017, Çarşamba Nev



Konser biletlerine http://www.biletix.com üzerinden ve Sanat Performance giriş kapısından temin edebilirsiniz. 



Adres: Hüseyinağa Mah. Kameriye Sok. No: 13 Beyoğlu İSTANBUL

Tel: 0212 292 93 99



Sanat Group Hakkında:



Tam 20 yıl önce Nevizade Sokağındaki eski tarihi bir binanın giriş katında toplam 6 masa ile hizmet vermeye başlayan Sanat Restaurant Cafe & Bar, bugün terasları ve bahçesiyle ve perfromans alanıyla birlikte yaklaşık 3.000 kişiye hizmet vermektedir.


Etiketler beyoğlu etkinlik
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin