'Beyoğlu Sineması'nın geleceği basın toplantısında konuşulacak!

Borçları nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Beyoğlu Sineması'nın son durumuyla ilgili bilgiler basın toplantısıyla aktarılacak.

Google Haberlere Abone ol
'Beyoğlu Sineması'nın geleceği basın toplantısında konuşulacak!

12 Haziran'da sinema yönetimi tarafından yapılan bir açıklamayla Beyoğlu Sineması'nın kapılarını kapatacağı haberi duyulmuş ve sinemaseverler bu üzücü haber üzerine harekete geçerek sosyal medyada bir kamuoyu oluşturmuştu. Alacaklıların ikna edilmesiyle sinemanın kapılarını kapatmayacağı haberi ise sinemaseverlerin yüzünü güldürmüştü. 



Bu gelişmelerin ışığında 3 Temmuz Pazartesi akşamı saat 17:00’de, Beyoğlu Sineması’nın fuayesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek.



Toplantıda sinemanın son durumu ve geleceğiyle ilgili bilgiler paylaşılacak, mevcut borçları kapatmak ve işletmeyi yaşatmak için geliştirilen Beyoğlu Sineması Kartı projesi tanıtılacak. Basın toplantısıyla birlikte kartın satışı da bilfiil başlamış olacak, dileyen toplantı bitiminde dört ayrı sınıfta üretilen kartlardan satın alabilecek. Beyoğlu Sineması Kartı aynı akşam internet üzerinden de satışa sunulacak. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin