Beyazperdeye yeni bir film geliyor!

"Terkedilmiş" filmi vizyon tarihi için gün sayıyor...

Google Haberlere Abone ol
Beyazperdeye yeni bir film geliyor!

Senaryosunu ve yönetmenliğini Korhan Uğur'un üstlendiği, Azeri ve Türk yapımı olan "Terkedilmiş" filmi 15 Mayıs'ta izleyicisiyle buluşacak.



Beyazperdeye yeni bir film geliyor!



Yapımcılığını Hakan Oedu, Mustafa Saygın ve Alihan Karagül'ün ortaklaşa yürüttüğü filmin oyuncu kadrosunda ise Levent Ülgen, Sema Şimşek, Hakan Vanlı, Hakkı Ergök, Neriman Uğur, Mahmut Gökgöz ve Burak Sarimola gibi isimler yer alıyor. Filmin göçmen rollerinde ise Azerbaycanlı Kyamran Agabalaev ve Konul Nagiyeva paylaşıyor.



Beyazperdeye yeni bir film geliyor! - Resim : 2



Herhangi bir fon yardımı almadan bağımsız olarak Saygın  Film ve FPS Prodüksiyon tarafından yapımı gerçekleştirilen filmin ön hazırlığı 2 ay, çekimleri ise 3 hafta gibi kısa bir sürede tamamlandı.



Beyazperdeye yeni bir film geliyor! - Resim : 3



Bugüne kadar birçok projeye imza atan Korhan Uğur’un 2. uzun metrajlı filmi olan “Terkedilmiş” ayrıca ilk olarak 2 Nisan’da Azerbaycan’da vizyona girdi. Azerbaycan’ın önde gelen sanatçılarının da katılımıyla, Bakü Nizami Sineması’nda gerçekleşen gala gecesinde seyirci ile buluşan Türk-Azeri ortak yapımı "Terkedilmiş" filmi beğeni topladı. 



Filmin konusu şöyle;



Film, yasa dışı bir ameliyata karışan dokuz kişinin yaşadıklarını anlatmaktadır. Ülkesindeki savaştan kaçarken kocasını kaybeden, çocuğuna gelecek sağlamak için böbreğini satan bir kadın (Göçmen); hayatta kızı dışında tutunacak hiçbir şeyi kalmayan bir adam (Zengin); daha çok para kazanmak isteyen bir adam (Çirkin), yasadışı yollardan hayatlarını düzene sokmak isteyen bir sağlık ekibi (Doktor, Hemşire, Teknisyen); tek oğlunun hayata tutunabilmesi için ona yasadışı yollardan böbrek bulan bir adam (Baba) ve 25 yıldır sanatoryumda yaşayan bir adam (Evsiz). Gergin geçen ameliyatın sonunda Göçmen’in böbreği alıcıya teslim edilir; fakat Zengin’in herkes için farklı bir planı vardır.



İşte, 15 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak olan "Terkedilmiş" filminin fragmanı:





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin