Beyazıt Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya olay cevap!

O Ses Türkiye'ye, Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk arasındaki diyalog damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Beyazıt Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya olay cevap!

TV8'in sevilen programı 'O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile jüri üyesi Beyazıt Öztürk arasındaki diyalog damga vurdu.



'O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Burcu Günsel isimli yarışmacı, konuşabildiği diller arasında İspanyolca olduğunu da söyledi. Jüri üyesi Hadise'nin "Peki sen İspanyolca konuşabiliyor musun?" sorusuna Acun Ilıcalı'dan net bir cevap geldi.



Acun Ilıcalı, 'Survivor' yarışmasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti'ndeki ekip nedeniyle derdini anlatacak kadar İspanyolca konuşabildiğini belirtti.



'Anlıyorlar ya da anlıyormuş gibi yapıyorlar'



Başarılı televizyoncu, "Yaklaşık bin tane Dominikli ve Arjantinli ile birlikte olduğumuz için artık derdimi anlatabiliyorum. Onlar da beni anlıyorlar ya da anlıyormuş gibi yapıyorlar" ifadelerini kullandı.



'Senin de derdin yok işte'



Acun Ilıcalı'nın bu sözünü duyan Beyazıt Öztürk, "Senin de derdin yok işte. Acun Bey derdini anlatacak. Ne derdin var da neyi anlatacaksın acaba?" diyerek espriyi patlattı.



'Ayaklarım hep kum olmuş'



Ünlü şovmen, "Ya uçağım çok havada kalıyor, bir türlü inmiyor. Ayaklarım hep kum olmuş. Ya yine çok sıcak. Adamda dertler hep böyle, ne derdi olacak?" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.



'Adamın kanalı var'



Sempatik jüri üyesi, "Allah'tan Acun gibi anlayışı biri var da espri yapıyorum. Adamın güzelliğine bak; kombi alırsın evine, kombi fabrikasının sahibi eve gelip kombiyi takar mı? Adamın kanalı var, gelip program sunuyor burada. Daha ne olacak?" açıklaması ile Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı.

Beyaz'ın güzel sözleri üzerine Acun Ilıcalı, "Teşekkür ederim" karşılığını verdi.

 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin