Best model Uygar Taze Bangkok yolcusu!

Best Model Of Turkey’de 3. olan Uygar Taze, Türkiye’yi Bangkok’ta gerçekleştirilecek Manhunt-Dünyanın En Yakışıklı Erkeği Yarışması’nda temsil etmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Best model Uygar Taze Bangkok yolcusu!

22-28 Kasım tarihleri arasında Bangkok’ta gerçekleştirilecek Manhunt’da yarışacak olan Uygar Taze, Özyeğin Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi.



Best Model of The World Kurucu Başkanı Erkan Özerman ve jüri tarafından Best Model finalistleri arasından seçilen Uygar Taze; Bangkok’ta ülkesini temsil edecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını belirtti.



Manhunt seçilebilmek için gerekli şartlar şöyle: Düzgün fiziğin yanı sıra podyumda başarılı şekilde yürüyüş, duruş ve bakışıyla karizmatik ve yakışıklı bir genç olmalı ve en az bir yabancı dili çok iyi bilmeli. Aynı zamanda Türkiye’yi anlatabilen, ülkesinin başarısını, tarihini yapılan röportajlarda en iyi ifade edebilecek yeteneğe ve yüksek genel kültür bilgi birikimine sahip olmak. Sosyal olarak diğer ülkelerden gelen mankenlerle dostluk, arkadaşlık kurabilecek ve sempati yaratacak bir kişilik olması gerekiyor.



Türkiye’yi Bangkok’ta temsil edecek olan Uygar Taze, Best Model’de üçüncülüğün yanı sıra diğer finalist arkadaşlarının oylarıyla “En İyi Arkadaş” ödülünü de kazandı.


Etiketler bangkok
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin