Berliner Ensemble, ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ oyunuyla DasDas'ta!

DasDas’ın davetlisi olarak gelen Berliner Ensemble için geri sayım başladı...

Google Haberlere Abone ol
Berliner Ensemble, ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ oyunuyla DasDas'ta!

28-29 Mart tarihlerinde dünyanın en köklü tiyatro topluluklarından Berliner Ensemble’ı kurucuları Brecht’in ölümsüz eseri ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ ile ağırlayacak olan DasDas, 20 konservatuar öğrencisini de oyunu izlemeye davet ediyor. Bu iki günlük unutulmaz turne için oyunun yönetmeni Michael Thalheimer da DasDas’a geliyor. 



Kısa sürede Anadolu Yakası’nın kültür sanat merkezine dönüşen DasDas, dünyanın en köklü ve de önemli tiyatro topluluklarından birini ağırlamaya hazırlanıyor. Berliner Ensemble, tiyatro dünyasının en saygın isimlerinden ve aynı zamanda kurucuları olan Bertolt Brecht’in ölümsüz eseri ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’yle DasDas Sahne’de olacak. DasDas, 28-29 Mart’ta gerçekleşecek bu iki günlük turneye, 20 konservatuar öğrencisini de seyirci olarak davet ediyor. Biletleri tükenmek üzere olan ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’nin yönetmeni Michael Thalheimer da DasDas’ın konuğu olacak.



Anadolu Efes ana sponsorluğunda, Allianz Türkiye’nin ve Goethe Institut’un katkılarıyla DasDas’da sahnelenecek oyun, sıra dışı “oyun içinde oyun” rejisiyle tiyatroseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.  “Emek mi, sistem mi?”, “Çocuğu büyüten mi, doğuran mı?” gibi yıllardır var olan sorulara cevap arayacak ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’, izleyenlerin kendilerini sorgulamalarını sağlayacak. Yılın kültür sanat olayı olarak yorumlanan bu iki günlük turnenin konaklama sponsoru Sheraton Ataşehir, ulaşım sponsorluğunu ise Pegasus Havayolları üstleniyor.



DasDas’a ilk kez konuk olacak Berliner Ensemble, önümüzdeki dönemde de farklı projelerle bu sahnede yer alacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin