Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 'reklam' davası 8. yılında sürüyor!

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in Pelican Hill’e açtıkları dava 8’inci yılını doldurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 'reklam' davası 8. yılında sürüyor!

Hürriyet Kelebek'ten Faik Erdemli'nin haberine göre; 2008 yılında ekrana gelen “Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ileHalit Ergenç’in, dizinin son bölümünün çekildiği Pelican Hill villalarının sahibi Kameroğlu İnşaat Ortaklığı’na açtığı dava bir türlü karara bağlanamadı.



500 bin TL istiyorlar



Dizinin final bölümünün Pelican Hill villalarında çekileceğini duyuran ilanda fotoğraflarının izinsiz kullanıldığını ve bundan menfaat sağlandığını belirten iki oyuncu, 2008’de 200’er bin TL maddi, 50’şer bin TL manevi, toplam 500 bin TL tazminat talebiyledava açmıştı.

 



Yargıtay aşamasında



İstanbul 4. Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen ve iki kez Yargıtay’dan dönen dava, şu anda üçüncü kez Yargıtay aşamasında. Dava oyuncuların lehine sonuçlanırsa, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç yasal faiziyle birlikte toplam 1 milyon lira alacak. 



İşte o ilan



Dizinin 3 Haziran’da yayınlanan final bölümü, TV tarihimizde bir ilki gerçekleştirmiş ve o bölüm canlı yayınlanmıştı. Düğün sahnesiyle final yapan “Binbir Gece”nin ilanı aynı günHürriyet’te de çıkmıştı. 



Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 'reklam' davası 8. yılında sürüyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin