BEREN SAAT'TEN 'TECAVÜZ SAHNELERİNDEN ETKİLENDİĞİ İÇİN SEVGİLİSİNDEN AYRILDI' HABERLERİNE YANIT

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisindeki tecavüz sahnesi yüzünden yönetmen sevgilisi Levent Semerci’den ayrıldığı öne sürülen Beren Saat, iddialara ne cevap verdi?

Google Haberlere Abone ol
BEREN SAAT'TEN 'TECAVÜZ SAHNELERİNDEN ETKİLENDİĞİ İÇİN SEVGİLİSİNDEN AYRILDI' HABERLERİNE YANIT


 
“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisindeki tecavüz sahnesi yüzünden yönetmen sevgilisi Levent Semerci’den ayrıldığı öne sürülen Beren Saat, “İddialar doğru değil. Biz ayrılmadık, hâlâ beraberiz” dedi.



 Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”de başrol oynayan Beren Saat hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Dizideki tecavüz sahnesi ve bu sahne hakkında yapılan yorumlar nedeniyle ünlü oyuncunun sinirlerinin yıprandığı, sette agresif tavırlar sergilediği ve bir süredir görüşmediği yönetmen sevgilisi Levent Semerci’yi de terk ettiği öne sürüldü. Bu iddiaların hiçbirinin doğru olmadığını söyleyen Saat, ilişkisinin devam ettiğini açıkladı: “Ayrılmadık, hâlâ beraberiz. Ben profesyonel bir oyuncuyum, bir sahneden nasıl etkilenebilirim ki? O sahnenin, diğer sahnelerden bir farkı yoktu benim açımdan. Diğer oyuncularla çıkıp oynadık. Bu sahneden bu kadar senaryo üretilmesi inanın şaşırtıcı.”


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin