BEREN SAAT'TEN AŞK-I MEMNU TÜYOLARI

Beren Saat, Kanal D'de Güneri Civaoğlu’nun sunduğu Şeffaf Oda programında Aşk-ı Memnu dizisiyle açıklamalar yapıp hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
BEREN SAAT'TEN AŞK-I MEMNU TÜYOLARI

Gazete Vatan'ın haberine göre rol aldığı dizi ve filmlerdeki sevişme sahnelerinin ön plana çıkmasına isyan eden güzel oyuncu “Bunları bırakıp, filmleri konuşmamız gerekiyor. Ancak ne yazık ki bunu yapamıyoruz” dedi.


ALTI AYDIR YASTIK YORGAN KONUŞULUYOR


“Sevişme sahnelerinde yastık kullanıyoruz” açıklamasının da çarptırıldığını belirlen Beren Saat, “Kendimi ifade etmekte ciddi olarak zorlanıyorum. 40 yılın başında bir röportaj veriyorum O da yanlış anlaşılıyor” dedi.


Güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti: Bir röportajda bana ‘Sevişme sahnelerinde erkeklerin kadınları taciz ettiği doğru mu?’ sorusunu yönelttiler. Ben de ‘Hayır o anda iki tarafta çok hassas oluyor. Oyunculuğu düşünüyor. Hatta Güz Sancısı’ndaki sahnede Murat Yıldırım yastığın yerini değiştirerek beni daha da rahatlatmıştı’ diye açıklama yaptım. Kalktılar bunu Aşk-ı Memnu’da Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığımız sahnelere uyarladılar. Yetmedi üzerine polemik konusu yaptılar. Yazık, altı aydır yastık yorgan konuşuyoruz. Buna üzülüyorum” dedi.


BİLMESİ GEREKENLER BİLİYOR


Gecenin Kanatları programına neden katılmadığı sorusuna da açıklık getiren güzel oyuncu “Bu konuda bin tane şey yazıldı. En azından şunu düzeltmek istiyorum. ‘Sevgilisi izin vermedi de galaya katılmadı’, bu gerekçeler içinde en saçma gelendir. Ne film süresince ne sonrasında ne yönetmenimle ne ekipten herhangi biriyle hiçbir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşlarımın da üzerine alınmasına şaşırdım. Ama açıklamalardan da kırılmadım. İnsanlık halleri bunlar. Galaya neden gitmediğimin nedeni aslında ortada (göğüslerinin göründüğü sahneler) ve bilmesi gereken insanlar (yapımcı) gerçek nedeni biliyor” dedi.


BEHLÜL NİHAL’E GERÇEKTEN AŞIK OLACAK


Beren Saat programda, rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi hakkında da açıklamalar yaptı. Kanal D ekranlarında Bihter karakteriyle herkesin başını döndüren Saat, dizinin ilerleyen bölümlerinde Behlül’ün, Nihal’in aşkına karşı koyamayacağını söyledi.


Behlül-Nihal aşkının Firdevs’in zorlamasıyla başladığını ancak yaşananların zamanla düzmece olmaktan çıkacağını dile getiren Saat, “Behlül, saf ve masum aşkı Nihal’de tanıyacak ve ona karşı koyamayacak. Bihter’i ise zor günler bekliyor. Ben buna ‘Bihter alev alıyor’ diyorum. Aşk-ı Memnu’da çok lezzetli bir dönem başlıyor” dedi.
 


www.haberturk.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin