BEREN SAAT'İ KORKUTAN TACİZ

‘Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin boşrol oyuncusu Beren Saat tacizlerden bunaldı.

Google Haberlere Abone ol
BEREN SAAT'İ KORKUTAN TACİZ


Çeşme’de devam eden çekimler sırasında Saat’in odasına kadar gelen hayranları, genç yıldızı otelini değiştirmek zorunda bıraktı


- Kanal D’nin iddialı dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ 16 Eylül’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.   Çekimler Çeşme’de devam ederken, başroldeki Beren Saat’in yaşadığı tacizler nedeniyle kaldığı oteli değiştirdiği ortaya çıktı.
- Dizi ekibiyle birlikte Çeşme Ilıca Otel’de      konaklayan Saat’i görmek isteyen hayranları     otelin önünden ayrılmıyor. Bununla da yetinmeyen bazı kişiler, Saat’i takip edip kaldığı odanın kapı numarasını öğrendi. Ardından da gece yarısı Saat’in kapısına gelip, telefonla odayı arayıp        sesini dinlemeye başladı.
- Çok korkan Saat, otel yönetiminden odasının değiştirilmesini istedi ama bu da işe yaramadı. Tacizler devam etti. Saat, “Burada güvende değilim” diyerek otelden ayrıldı.
- Diziyle ilgili ilginç bir iddia da kulaktan kulağa yayılıyor. Dizide, Saat’in canlandırdığı        Fatmagül karakteri dört gencin tecavüzüne         uğruyor. İddiaya göre, çekimlerin Çeşme’nin        Ildırı köyü ve çevresinde yapılacak olması, köy   sakinlerini rahatsız etti. Köylüler “Adımız tecavüz olayıyla anılacak” diyerek muhtara başvurdu. Ancak sonrasında çekim ekibinin çevreye para kazandırdığını görünce fikir değiştirdiler.


Saat uzun süredir Çeşme’de
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat, geçen ay Çeşme’de konakladığı otelin balkonunda görüntülenmişti.
www.milliyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin