Beren Saat ve Engin Akyürek 'Latina Turkish Awards'a damga vurdu!

Beren Saat, En İyi Kadın Oyuncu ve En Seksi Artist ödüllerine layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat ve Engin Akyürek 'Latina Turkish Awards'a damga vurdu!

Ay Yapım'ın fenomen dizileri 'Aşk-ı Memnu' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', Peru'nun en ünlü kanallarından Latina Pe TV'nin düzenlediği Latina Turkish Awards'a damgasını vurdu. 21 dalda ödüllerin dağıtıldığı törende Ay Yapım dizileri 51 adaylıkla törenin en çok ses getiren yapımları oldu.



1 milyon izleyicinin internet üzerinden verdiği oylarla belirlenen Latin Amerika'nın en iyileri ödül töreninde, Bihter ve Behlül'ün gizli aşkının ünü kıtaları aştı ve 'Aşk-ı Memnu', Yılın En İyi Dizisi dahil tam 9 dalda ödüle lâyık görüldü. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat de hem 'En Seksi Aktris' hem de 'En İyi Kadın Oyuncu' ödüllerinin sahibi oldu. Aşk-ı Memnu'un bir diğer fenomen karakteri, Zerrin Tekindor'un canlandırdığı Matmazel Deniz, 'Unutulmaz Karakter' ödülünü kazanırken; 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülü ise Firdevs Yöreoğlu karakteri ile Nebahat Çehre'ye gitti.



Beren Saat ve Engin Akyürek'in rol aldığı, ünü dünyanın dört bir yanına yayılan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi de gecenin büyük ödüllerinden 'En Efsanevi Dizi' ödülünü kazandı. Engin Akyürek, 'En İyi Erkek Oyuncu' seçildi. Ezel de birçok ödül aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin