Beren Saat: Vatan hainliğinden, Ulusal Duruş Onur Ödülü'ne...

Ünlü oyuncu, katıldığı ödül töreninde içini döktü.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat: Vatan hainliğinden, Ulusal Duruş Onur Ödülü'ne...

Ünlü oyuncu Beren Saat, katıldığı ödül töreninde içini döktü. Ödülünü aldıktan sonra konuşan Beren Saat, hazmetmesi çok zor 1 yıl geçirdiğini ifade etti.



Ulusal Dayanışma Platformu tarafından 11 üniversitede gençlerle yapılan anket sonucu belirlenen 27 kişiye, Ulusal Duruş Onur Ödülleri verildi. Ödül alanlar arasında Beren Saat de yer aldı.



'Bir yılda vatn hainliğinde...'



Ödülünü aldıktan sonra konuşan Beren Saat, hazmetmesi çok zor 1 yıl geçirdiğini ama sonucunun güzel olduğunu belirterek  "Çok yeni bir konu daha çıktı benim için... Vatan hainliğinden Ulusal Duruş Onur Ödülüne varan... Bu 1 yıllık süreç; biraz hazmetmesi zor ama sonucu güzel bir zaman dilimi oldu... İyi ki Atatürk çocuğuyum, bütün bunları yaşıyorum..." dedi.



Beren Saat, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabında insan haklarına dair kaleme aldığı bir metin yüzünden takipçilerinin tepkisini çekmiş, hakaretlere uğramıştı. Saat, şehitler ve terör olayları konusunda da duyarsız olmakla suçlanıyordu. Ancak güzel oyuncu bi iddialara sert karşılık vermiş ve “Şehitler için edeceğiniz bir dua bana edeceğiniz küfürden daha çok işe yarar” demişti.



İşte, Beren Saat'in o konuşması;




Etiketler beren saat ödül
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin