'Beren Saat top çevirip zaman kazanıyor'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Beren Saat top çevirip zaman kazanıyor'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Beren top çevirip zaman kazanıyor'



Beren Saat sonunda bir açıklama yaptı ve boşanmanın söz konusu olmadığını söyledi. Sizce taraflar arasında sular duruldu mu? Yoksa Beren Saat özel hayatıyla konuşulmaktan yorulduğu için mi böyle söyledi?



Ömür Gedik: Tarih verilerek yapılan boşanma haberleri vardı. Fotoğraflar silindikten sonra kimse mahkemeye de gitmediğine göre ortada sorunlar olsa da boşanma olmadığını anladık zaten.



Beren de yaptığı açıklama ile bunu doğrulamış oldu. Ama haftalardır bu konuyu konuşmaktan sıkıldık aslında.



Cengiz Semercioğlu: Bunu söylemek için neden bir aydır bekliyor anlamış değilim. Madem sorun yok, kameraları gördüğün ilk gün bunu söylersin olur biter. Uzamasının da önüne geçmiş olursun. Boşanma tarihleri bile verildi, “ne oluyoruz” der insan. Gereksiz yere evliliğini tartışma konusu haline getirmez. Bu nedenle ben sorun yok açıklamasını inandırıcı bulmuyorum. Beren top çeviriyor, zaman kazanıyor...



Onur Baştürk: Durulmuşa benziyor. Ama ikili ilişki bu, hiç belli olmaz. Bir anda her şeyi bitirebilirler de... Keza Beren Saat de özel hayatıyla gündeme gelmekten bıkmıştır kesin.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin