Beren Saat, Kerem Deren'in 'Gazino' dizisine 'Evet' diyecek mi?

Ünlü oyuncunun hangi projeyle döneceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Beren Saat, Kerem Deren'in 'Gazino' dizisine 'Evet' diyecek mi?

Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Kösem Sultan dizisinin ardından setlere ara veren Beren Saat'in hangi projeyle döneceği merak konusu olmaya devam ediyor.



Hayranlarının yeni dizisini merakla beklediği oyuncu, geçen aylarda Ozan Açıktan'ın BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği Tren filmi için görüşmüş ancak o proje askıya alınmıştı. İddialı dizi ve film kadroları kurulurken her zaman adı ilk sıralarda yer alan Beren Saat, içine sinen bir iş olmadıkça beklemeyi tercih eden yıldızların başında geliyor.



Medyapım'ın Kadın dizisi için adı geçen, ardından Türk Arap ortaklığında faaliyet gösteren O3 Medya'nın projeleri için konuşulan oyuncuya iddialı bir proje teklif edildi. 'Ezel' gibi fenomen olan dizilere imza atan Kerem Deren ile Pınar Bulut çifti, şu günlerde kod adı "Gazino" olan bir diziyi kaleme alıyor. Maksim Gazinosu gibi bir ambiyansta 1960'lı yılları anlatan diziyle ilgili O3 Medya'yla görüşme yaptığı ortaya çıkan Beren Saat'in senaryo beklediği öğrenildi. Güzel oyuncu hikayesini beğendiği diziyle ilgili son kararını senaryonun bitmiş halini okuduktan sonra verecek.



Kanalı henüz netleşmeyen projenin yeni yılda seyirciyle buluşması hedefleniyor. Öte yandan 03 Medya'nın Gülizar dizisi için de çalışmalar sürüyor. Çağan Irmak'ın yöneteceği diziyi Mahinur Ergun yazıyor. FOX'ta ekrana gelecek dizinin başrol oyuncusu olarak Birkan Sokullu'nun adı geçiyor, kadın oyuncu olarak düşünülen isimler arasında Farah Zeynep Abdullah da var.



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmai.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin