BEREN SAAT GECENİN KANATLARI FİLMİNİN GALASINA NEDEN KATILMADI?

Beren Saat’in, başrolünde oynadığı “Gecenin Kanatları” filminin galasına katılmaması kriz yarattı.

Google Haberlere Abone ol
BEREN SAAT GECENİN KANATLARI FİLMİNİN GALASINA NEDEN KATILMADI?

Saat’in filmdeki sevişme sahnelerinin basına sızdırılmasına sevgilisi Levent Semerci’nin kızdığı ve bu yüzden galaya katılmasına izin vermediği öğrenildi. Filmin yapımcısı ise tazminat davası açmaya hazırlanıyor.


11 Aralık’ta vizyona girecek olan “Gecenin Kanatları” filminin galası İstinye Park AFM Sineması’nda gerçekleştirildi. 


Serdar Akar’ın yönetmenliğini, Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu üstlendiği filmin galasına başrol oyuncusu Beren Saat’in katılmaması ortalığı karıştırdı. Filmde “Gece” isimli canlı bombayı canlandıran Saat’in galaya katılmamasıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bunlardan en önemlisi ise Saat’in 4 aydır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Levent Semerci’nin ambargo koymasıydı. İddialara göre Semerci, sevgilisi Beren Saat’in oyuncu Murat Ünalmış ile sevişme sahnelerinin basında yer almasından çok rahatsız oldu ve “Seni cinsel obje olarak kullandılar. Bu sahnelerle reklam yaptılar, filmin galasına gitmemelisin” diyerek Saat’i etkiledi.


BEYAZ SHOW’DA DA YOK


Bu sözlerin ardından filme olan desteğini çeken Beren Saat, yapılan sözleşmeye rağmen haftalar öncesinden organize edilen gazete ve tv röportajlarını iptal ettirdi. Yapımcısı Murat Tokat’ın noter aracılığıyla gönderdiği ihtarnameyi de dikkate almadı. Yapımcının telefonlarına cevap vermedi, iletişimi kopardı. Saat, bu cuma Murat Ünalmış ve Yavuz Bingöl ile birlikte katılacağı Beyaz Şov’a da çıkmaktan vazgeçince filmin yapımcısı Murat Tokat’ı kızdırdı:


“Yaptığımız sözleşme gereği Beren Saat galaya katılmak zorundaydı. Hastayım diye mazeret gösteremez çünkü gala gecesi dizisinin çekimlerindeymiş. Sevgilisi (Levent Semerci) sevişme sahnelerinden rahatsız oldu da bu yüzden mi galaya gelmedi bilmiyoruz. Ama bu profesyonellik değil. Şartlar ne olursa olsun galaya gelmeliydi. Sevgilisi ’Gitme’dediği zaman gitmeyecekse öbür tarafta da oynamasın. Bu işine saygısızlıktır. Sözleşme şartlarını yerine getirmediği için maddi manevi tazminat davası açıyoruz” diye konuştu.


FİLM EKİBİ BEREN’İ KINADI 


Beren Saat’in filmdeki başrol arkadaşları, galaya katılmamasına tepki gösterdi. Yavuz Bingöl “Niçin gelmediğini bilmiyorum. Kendi filmi ve afişinde koskoca adı var. Bizim hatırımıza gelmeliydi, biz uzaydan gelmedik, arkadaşız. Aşk-ı Memnu’da 70 milyon Beren’i izliyor. Eğer sevişme sahneleri yüzünden gelmiyorsa o nasıl olacak? Bu gerekçe olamaz” dedi. Beren Saat’in filmde aşk yaşadığı atleti canlandıran Murat Ünalmış ise “Emeğe saygılı olsaydı gelirdi, Beren olmuş, olmamış, benim için çok önemli değil. Kendi tercihidir, hayatta başarılar dilerim” şeklinde konuştu.


ÜNLÜLER GALADA


Mahsun Kırmızıgül galaya sevgilisi Mine Cangal’la katılırken Mahsun’un bacanağı konumundaki Cemal Hünal da Mine Hanım’ın kız kardeşi Lale Cangal ile galaya geldi. Mahsun Kırmızıgül’ü yeni filminin galasında Leyla Umar, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Pınar Tezcan gibi isimler yalnız bırakmadı.



www.gazetevatan.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin