BEREN SAAT FATMAGÜL OLARAK BU AKŞAM EKRANLARA DÖNÜYOR

Uzun zamandır merakla beklenen “Fatmagül’ün Suçu Ne” bu akşam Kanal D’de başlıyor

Google Haberlere Abone ol
BEREN SAAT FATMAGÜL OLARAK BU AKŞAM EKRANLARA DÖNÜYOR

 Saat ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaştığı “Fatmagül’ün Suçu Ne?” tecavüz mağduru bir genç kızın dramını anlatıyor.

Fatmagül bir sahil kasabasında, ağabeyi Rahmi ve yengesi Mukaddes’le birlikte yaşar. Askerden yeni dönen nişanlısı Mustafa ile evlenmek için de gün saymaktadır. Mustafa ise ona dokunmaya bile kıyamamakta, birlikte oturacakları evi kendi elleriyle yapmaktadır.

Karanlık çökerken
Kerim de yakın kasabadandır. Babası o daha çok küçükken bir başka kadın için annesini terk etmiş, durumu kabullenemeyen annesinin intiharıyla yapayalnız kalmıştır. Yörenin şifacısı Ebe Nine’nin sahip çıktığı Kerim, onu hem anne hem abla bilmiştir. Kerim bir demir atölyesinde çalışmaktadır ve yazları, çocukken birlikte oynadıkları, ama şimdi büyük şehirlerde yaşayan, ilkokul arkadaşları Selim, Erdoğan ve Vural’ın yolunu gözlemektedir.
Yazın güneşli günleri, Fatmagül’ün üzerine çöken dört gölgeyle birlikte kararır. Selim’in, babasının baskısıyla nişanlandığı gece, sabaha kadar içen dört arkadaşın yolu, nişanlısını denize uğurlamak üzere evden çıkan Fatmagül’le kesişir. Kuytu kayalıklarda, şakayla başlayan kovalamaca, ömür boyu peşlerinden gelecek bir utancın kaynağı olacaktır.

Künye
Yapım: Ay Yapım Yapımcı: Kerem Çatay Yönetmen: Hilal Saral Senaryo: Ece Yörenç - Melek Gençoğlu Sanat Yönetmeni: Nilgün Nalçacı Müzik:Toygar Işıklı Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Tunç

Oyuncular:
Beren Saat (Fatmagül), Engin Akyürek (Kerim), Sumru Yavrucuk (Ebe Nine), Musa Uzunlar (Reşat), Murat Daltaban (Münir), Fırat Çelik (Mustafa), Buğra Gülsoy (Vural), Kaan Taşaner (Erdoğan), Engin Öztürk (Selim), Deniz Türkali (Perihan), Seda Güven (Meltem), Veda Yurtsever İpek (Ender), Esra Dermancıoğlu (Mukaddes), Bülent Seyran (Rahmi)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin