Benim Adım Osssman’ın vizyon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını ünlü şarkıcı “Çılgın Sedat”ın üstlendiği, “Benim Adım Osssman” filminin vizyon tarihi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Benim Adım Osssman’ın vizyon tarihi belli oldu!

Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın paylaştığı, 30’a yakın ünlü ismin yer aldığı dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film 17 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak.



Yapımcılığını “Çılgın Sedat” olarak tanınan ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu’nun üstlendiği “Benim Adım Osssman” filminin hazılıkları tamamlandı.



Çekimlerine geçtiğimiz yıl başlanan ve uzun bir hazırlık dönemi yaşanan film 17 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak.



YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞATACAK!



30’a yakın ünlü ismi buluşturan filmde başrolleri; Çılgın Sedat, Metin Yıldız ve Ateş FatihUçan paylaşıyor. Üçlüye, Cengiz Kurtoğlu,Yıldız Tilbe, Deniz Oral, Songül Karlı, Latif Doğan, Ertem Şener, Nur Ertürk, Yudum, Tayfun Sav, Çiğdem Tunç, Yalçın Özden, Hakan Hatipoğlu,Selahattin Taşdöğen, Sema Aras,Murat Övüç, Selin Köktener veKayhan Yıldızoğlu gibi birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor.



HEM GÜLDÜRECEK, HEM AĞLATACAK!



Hikayesi “Çılgın Sedat” a ait olan ve“Sevgi Engel Tanımaz!” temasıylayola çıkan film “kekeme” olan Osman’ın hayatını yer yer hüzünlü yer yer eğlenceli bir dille anlatıyor.



Komedi ile dramı harmanlayan film, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın gazetede çalışmak için evden ayrılmasının ardından yanına gelen kuzeni Fiko(Metin Yıldız)veDursun(Ateş Fatih Uçan) ile birlikte değişen hayatını konu alıyor.



Senaryosunu Çılgın Sedat, Banu Kaptanoğulları ve Atıf Ulusoy’un kalema aldığı filmin genel yönetmenliğiniÇılgın Sedat; yönetmenliğini ise Banu Kaptanoğulları ve Vedat İnce üstleniyor.

İlk yönetmenliğini yapan Çılgın Sedat , çok farklı bir komedi ile hem yapımcı hem yönetmen hem de oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin