Belçim Bilgin yeni dizisi 'Kördüğüm' hakkında konuştu

Dört yıl aradan sonra ‘Kördüğüm’ dizisiyle ekrana dönen Belçim Bilgin dizi ve özel hayatı hakkında bakın neler söyledi?

Google Haberlere Abone ol
Belçim Bilgin yeni dizisi 'Kördüğüm' hakkında konuştu

Kariyerinin başında, genç bir oyuncuyken yaptığı evlilikle bir anda magazin gündemine oturdu. Hem -neredeyse evlendikleri günden beri peşini bırakmayan- ‘Boşanıyorlar’ haberleriyle hem de başarısını Yılmaz Erdoğan’la evli olmasına bağlayan önyargılarla yıllardır mücadele ediyor. Ona çok yakışan ‘hanımefendi çizgisini’ bozmadan üstelik... Dört yıl aradan sonra ‘Kördüğüm’ dizisiyle ekrana dönen Belçim Bilgin, evliliği ve kendisini hedef alan önyargılarla ilgili konuştu.



İşte ünlü oyuncu ile yapılan o röportajdan bazı bölümler:



Herkesin merak ettiği soruyla başlayalım: Yılmaz Erdoğan’la boşandınız mı? 

- Hayır. Bu sorudan o kadar sıkıldım ki... İnsanlar neden bir insanın evinin içini bu kadar merak ediyor, anlamıyorum. Oturup özel hayatımla ilgili açıklamalar yapmayacağım. Bir tek şunu söyleyebilirim; birbirini çok seven ve aralarında oldukça sağlam bir bağ olan bir çiftiz.



Dört yıldır ekrandan uzak olmanızın sebebi sisteme olan sitem mi?

- Değil. Sinema yaparken daha mutluyum. Tabii bunun yanında en büyük sebep; Rodin. Artık büyüdü, çalışmanın ne anlama geldiğini daha doğru anlayacak yaşta.



Neydi sizi bu diziye ikna eden?

- Yönetmen Ömer Faruk Sorak. ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminden beri ‘Bir daha ne zaman yeni bir şey yaparız’ diye düşünüyordum. Kısmet, haftaya perşembe başlayacak ‘Kördüğüm’eymiş (Fox TV).



İkinci kez İbrahim Çelikkol’la birlikte oynuyorsunuz...

- İbrahim’le birbirimizi tanıyoruz, seviyoruz. Birbirimizle açık konuşabiliyoruz. Bunlar değerli şeyler... İşimize de yansıyacaktır. Çok güzel filmler yaptım, hepsini seviyorum. Ama henüz yeterince kendimi ispatladığım bir rolde oynadığımı düşünmüyorum. Öyle iyi yazılmış kadın rolleri de her köşebaşında yok zaten. Ama ‘Annemin Yarası’nı bekleyin! O filmdeki rolüm birçok açıdan bir meydan okuma...



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin