'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galası yapıldı!

Merakla beklenen dizinin ilk bölümü yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galası yapıldı!

6 yıl aradan sonra BluTV’nin özel projesi olarak geri dönen ve bugün ilk bölümü yayınlanmaya başlayan fenomen dizi ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin galası dün gece gerçekleşti. ‘Kendine Has’ın sponsorluğunda gerçekleşen galaya birçok ünlü isim katıldı.



"'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galasından kareler" Galerisine Göz At



Inter Medya’nın yapımcılığında, Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı BluTV özel yapımı olarak geri dönen ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin galası dün gece Swissotel The Bosphorus’da yapıldı. ‘Kendine Has’ın sponsorluğunda gerçekleşen geceye dizinin oyuncularından Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Güven Kıraç, Belçim Bilgin, Berkan Şal, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Ayça Eren, İlkyaz Arslan, Eray Eserol, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu, Kadir Çelik ve Nazlı Kar gibi isimler katılırken basının karşısına çıkan ekip Behzat Ç.’nin 6 yıl sonra dönüşüyle yaşadıkları heyecanı dile getirdiler.



'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galası yapıldı!



Dizinin birinci bölümünün izlenmesinin ardından Can Gox konseriyle misafirler gece boyunca eğlenirken dizide Behzat Amirin kıymetlisi Kırmızı Vosvos da mekanda davetlilerin ilgi odağı oldu.



'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galası yapıldı! - Resim : 2



Kendine has tarzıyla yıllar boyu unutulmayan ve heyecanla yeni bölümleri beklenen ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin birinci bölümü BluTV’de yayında.



'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin galası yapıldı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin