BBG Melih yıllar sonra geri döndü

2000'li yılların popüler yarışması BBG'nin birincisi Melih Değirmenci, sinema filmi ile geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
BBG Melih yıllar sonra geri döndü

2001 yılında Türkiye’nin en popüler yarışma programı olan BBG yarışmasının birincisi olan Melih Değirmenci, yeni bir sinema filmi ile ekranlara geri döndü.



BBG Melih yıllar sonra geri döndü



Yarışmadan çıktıktan sonra 3 tane dizi de ve 2 tane TV filminde rol aldıktan sonra Bir albüm çıkarmış, birkaç program sunuculuğu yapmıştı. Dokuz Eylül Unv. Güzel sanatlar fakültesinde okurken yurt dışına giden ve 2011 yılına kadar yurt dışında eğitimini tamamlayan Melih Değirmenci, Yurt dışında da 2 sinema filminde rol aldı.



Büyü 2 ile geri döndü



Türkiye’ye döndükten sonra herhangi bir proje içerisinde bulunmayan farklı sektörlere iş yapan Değirmenci, şu sıralarda yeni bir sinema filminde rol aldı. Yapımcılığını Servet-Ebru Aksoy’un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Adnan Gülerin oturduğu BÜYÜ 2 filminde kendine rol bulan Melih Değirmenci Ekranlara tekrar geri dönüyor. 13 yıl sonra Büyü filminin devamı niteliğinde çekilen Büyü 2- 23 haziranda izleyiciler ile buluşacak.



Kendini Yaktı



Filmde ölüm sahnesi sırasında dublör kullanmayan Melih Değirmenci, yanma sahnesi sırasında zorlandığını, ve yanmanın soğutucu jel kullanılmasına rağmen çok acı verici olduğunu söyledi. Dublör kullanmak yerine kendinin yanmasının daha inandırıcı olacağına inandığı için bu sahnede dublör kullanmak istemediğini söyleyen oyuncu, ”Yaptığım işin hakkını vermeye çalışıyorum, risk dışarıda her işte var. Bir demircinin de yanma, bir marangozunda kesilme riski var. Dışarıda oyunculuk yapıyorum demek kolay, işin bu ise risklerinin de farkına varmalı, yaptığın işi riskleri ile sevmelisin.” Dedi. Görünen o ki ilerleyen günlerde oyuncuyu başka projelerde de göreceğiz.



BBG Melih yıllar sonra geri döndü - Resim : 2


Etiketler büyü bbg
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin