BAŞBAKAN ERDOĞAN MEDYADAKİ ELEŞTİRİLERE KISACA YANIT VERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı yazılı ve görsel medyada aslı astarı olmayan iddialar olduğunu ifade ederek, ´´Bu iddiaları inanıyorum ki Türk milleti, bu insanların kökeninin, menşeinin yalan olduğunu bildiği için kabul etmeyecektir´´ dedi.

Google Haberlere Abone ol
BAŞBAKAN ERDOĞAN MEDYADAKİ ELEŞTİRİLERE KISACA YANIT VERDİ

Erdoğan, Cola Turka Fabrikası'nın Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki tesislerinin açılış törenine katıldı.

Başbakan Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, bazı spekülasyonlara kısaca cevap vermek istediğini belirterek, şöyle konuştu:

''Bazı yazılı ve görsel medyada aslı astarı olmayan iddialar var. Bu iddiaları inanıyorum ki Türk milleti, bu insanların kökeninin, menşeinin yalan olduğunu bildiği için kabul etmeyecektir. Bizler ülkemizde bir taş üstüne taş koyanın yanındayız. Onlara her zaman yardımcı olacağız. Türkiye doğusu ve batısıyla yeni heyecanlar yakalamıştır. Artık Ankara'ya hapsolan bir hükümet yoktur. Bakanlar Kurulumuz kısa bir süre önce Erzurum Kongresi'nin yıldönümü nedeniyle Erzurum'da toplandı. Şimdi de Marmara Depremi'nin 4. yıldönümü nedeniyle Sakarya'da toplanacağız ve bu bölgenin depremden sonra tamamlanmayan sorunlarını ele alacağız ve aldığımız kararları açıklayacağız.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin