Barış gönüllülerini ağırlayacak! 'Sound of Peace' dünyayla aynı anda Türkiye'de

Küresel barış organizasyonu MasterPeace, bu yıl ilk kez 21 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında dünya çapında düzenleyeceği konserleriyle İstanbul'dan da dünyaya seslenmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Barış gönüllülerini ağırlayacak! 'Sound of Peace' dünyayla aynı anda Türkiye'de

Müziğin ve sanatın dönüştürücü, birleştirici gücüne inanan MasterPeace, 21 Eylül Birleşmiş Milletler Dünya Barış Günü'nde müziği çatışmaların üstünde tutarak; Amsterdam, İstanbul, Kahire, Katmandu, Kongo olmak üzere dünyanın birçok farklı bölgesinde barış konserleri düzenliyor. 



Türkiye'de yapılacak olan festivalde, Can Bonomo, Elif Çağlar, 123, Boğaziçi Caz Korosu, The Away Days, No Land, Ziya Azazi ve Social Inclusion Band sahne alacak.



MasterPeace Barış Elçileri Pelin Batu ve Dilek Türker'in de yer alacağı festival, KüçükÇiftlik Park’ta 21 Eylül Pazar günü saat 14:00'den gece 00:00'a kadar birçok etkinlikle gün boyu barış gönüllülerini ağırlayacak. Festival'in sunuculuğunu ise Pelin Batu ile birlikte Yiğit Alıcı yapacak.



24 saat süre ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan konserlerde, Amsterdam'da çatışan bölgelerden sanatçılar bir araya gelerek şarkılarını barış ve birliktelik için seslendirecek. Aynı zamanda Hindistan, Kahire, Ermenistan, Kongo'da flagship konserler düzenlenirken, 50 farklı lokasyonda bir çok barış etkinliği gerçekleştirilecek.



MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali'nde  müziğin yanı sıra, sanatın birçok farklı koluyla da desteklenen yaratıcı atölyeler, workshoplar, sanatçılar eşliğinde interaktif duvar boyama performansları ile katılımcıları, gün boyu barış için bir araya gelmeye ve birlikte yaratmaya davet ediyor. 



Festival biletleri Biletix'ten satışa sunuluyor.



Barış gönüllülerini ağırlayacak! 'Sound of Peace' dünyayla aynı anda Türkiye'de


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin