Barış aktivistleri MasterPeace Türkiye ile dünya barışı için çalışacak!

Dünyanın barışı için MasterPeace Türkiye 21 Eylül'de Babylon'a bekliyor!

Google Haberlere Abone ol
Barış aktivistleri MasterPeace Türkiye ile dünya barışı için çalışacak!

MasterPeace Türkiye 21 Eylül Cumartesi Babylon'da Yasemin Mori, Sattas, Social Inclusion Band, Naim Dilmener'in katılacağı bir gece ile barış için bir araya geliyor.



Barış aktivistleri MasterPeace Türkiye ile dünya barışı için çalışacak!



Uluslararası barış kuruluşu MasterPeace Türkiye açılışını BM Barış Günü olan 21 Eylül Cumartesi akşamı Babylon'da yapıyor. Geceye Social Inclusion Band, Yasemin Mori, Sattas, Naim Dilmener ve sürpriz isimler katılıyor. Ayrıca kadın vokal grubu Hattun 'Imagine' şarkısı ile barışa seslenecek.



Gece aynı zamanda 21 Eylül 2014'te gerçekleşecek olan ve dünyanın her bir tarafından gelecek tanınmış isimlerin de yer alacağı büyük MasterPeace barış etkinliklerinin lansmanı olacak.



MasterPeace, insanlara yeteneklerini barış ve birliktelik adına kullanmaları için ilham verme vizyonu ile kurulmuş, kar amacı gütmeyen tarafsız bir barış organizasyonu. Hedefi müzik ve sanat yoluyla daha yaşanılabilir, güvenli ve çatışmasız bir dünya yaratmak. Organizasyonun temelleri Hollanda'da atıldı ve günümüzde Utrecht, Kahire ve İstanbul'da ofisleri bulunuyor. 40'tan fazla ülkede etkinlik gösteren MasterPeace küresel çapta tanınmış bir kuruluş ve 2013'ten beri İstanbul'da faaliyet gösteriyor.



Masterpeace Türkiye büyükelçilerinin arasında şimdiden Sezen Aksu, Şevval Sam, Zülfi Livaneli ve Pelin Batu gibi ünlü isimler var. Yasemin Mori, Sattas, Social Inclusion Band, Naim Dilmener'in de bulunduğu tanınmış sanatçılar BM Uluslararası Barış Günü'ne denk gelen 21 Eylül tarihindeki lansmanında MasterPeace ile olacak.



Daha fazla bilgi için MasterPeace ve MasterPeace Türkiye hakkında detaylı bilgilere:



www.masterpeace.org www.facebook.com/MasterPeace2014, www.facebook.com/MasterpeaceTurkiye ulaşabilirsiniz.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin