Barış Akarsu’nun eşyalarını çalan hırsızlardan biri yakalandı!

Akarsu'nun annesini kahreden hırsızlık olayına kamuoyunda da büyük tepki gösterilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Barış Akarsu’nun eşyalarını çalan hırsızlardan biri yakalandı!

Bartın’a bağlı Amasra İlçesi'nde ünlü sanatçı merhum Barış Akarsu'nun evine giren hırsızlar sanatçının sahnede ve dizi çekimlerinde kullandığı takıları çalarak kayıplara karışmıştı. 



Hırsızlık olayının ardından gözyaşlarına boğulan anne Hatice Akarsu hırsızlardan takıları geri getirmelerini ya da bir yere bırakmalarını istemişti. Hırsızlar annenin bu feryadına kulak asmazken Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa yürüttükleri çalışmayla hırsızların kısa sürede kimlik bilgilerine ulaşarak birini Ankara’da yakaladı. Zanlı Önce Bartın'a oradan da Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.



‘HER YERİM TİTRİYOR’



Hırsızlık zanlısının yakalanarak adliyeye çıkartıldığını basından öğrenen Hatice Akarsu Amasra Adliyesi’ne geldi.



Anne Hatice Akarsu yaptığı açıklamada, “Oğlumun kabrine gitmiştim yaşadığımız olayları oğluma anlatıyordum haberi aldım her yerim titriyor. Onu görmek istiyorum. Beni aradılar hırsızın yakalandığını söylediler. Ben de adliyeyi aradım doğruladılar. Hırsızı yakaladıkları için emniyet teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.



HIRSIZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ



Anne Akarsu adliye kapısından ellerini açıp dua ederek içeri girdi. Hırsızlık suçlamasıyla Ankara'da yakalanarak Bartın'a getirilen cezaevi firarisi sanık A.E. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Bartın cezaevine gönderildi. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin