Barilla'ya yeni iletişim ortağı

Gıda markasının iletişim danışmanı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Barilla'ya yeni iletişim ortağı

Gıda markası Barilla, Communication Partner'ı seçti. Müşterilerine 'iletişim ortağı' misyonuyla hizmet veren Communication Partner, PR, pazarlama iletişimi, değişim yönetimi ve iç iletişim, tasarım, sosyal medya iletişimi ve etkinlik alanlarında hizmet veriyor.

  

Communication Partner'ın iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladığı Barilla Gıda, 1994 yılından beri Türkiye pazarında Filiz, Barilla, Wasa, Gran Pavesi ve Mulino Bianco markalarıyla faaliyetini sürdürüyor.



Barilla, İtalya'nın Parma kentinde 1877 yılında küçük bir ekmek fırını olarak doğdu. Türkiye'de Barilla Gıda adıyla faaliyet gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını ise Güneş Karababa yürütüyor. 

 

Barilla Gıda'nın iletişim danışmanlığını üstlenen Communication Partner, danışmanlık ve uygulama hizmetlerini 'PR', 'pazarlama iletişimi', 'değişim yönetimi ve iç iletişim' başlıklarında topluyor. Hızın büyük önem kazandığı çağımızda kendi bünyesinde kurduğu tasarım departmanı ile ‘çizgi altı görsel tasarım’ hizmetleri de sunan ajans, markaların iletişim ortağı olma misyonunu sosyal medya iletişimi ve etkinlik yönetimi departmanlarıyla tamamlıyor.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin