'Bana Sevmeyi Anlat' dizisinden yeni tanıtım geldi!

FOX TV ekranında izleyici ile buluşmak için gün sayan dizi yeni tanıtım fragmanı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
'Bana Sevmeyi Anlat' dizisinden yeni tanıtım geldi!

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert’in paylaştığı "Bana Sevmeyi Anlat"ın ilk bölüm fragmanı FOX ekranlarından izleyiciyle buluştu. 



Bana Sevmeyi Anlat, bebeğiyle Almanya’da zorlu bir mücadele vermekte olan Leyla(Seda Bakan), en yakınlarının ihanetine uğrayan Alper (Kadir Doğulu) ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet’in (Mustafa Üstündağ) sürükleyici hikayesine odaklanacak.



Bebeğinin geleceği için güçlü ve varlıklı bir iş adamı olan Haşmet’le evlenmeyi kabul edecek Leyla’nın yolu Alper’le tesadüfen kesişecek. Haşmet’in karanlık yüzüyle karşılaştıktan sonra kendi düğününden kaçmaya karar veren Leyla, Haşmet’in restoranında yeni bir hayata adım atan Alper’in hayatına bomba gibi düşecek. İkili, ilerleyen bölümlerde kendilerini karşı konulmaz bir aşkın içinde bulacak.



Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda ayrıca Kadir Çermik, Aslı Orcan, Bahadır Vatanoğlu, Emir Çubukçu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer yer alıyor.



"'Bana Sevmeyi Anlat' dizisinden yeni tanıtım geldi!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin