'Bahtiyar Ölmez' ders oldu!

Yetkin Dikinciler’in başrolünde olduğu atv’nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez, ders konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Bahtiyar Ölmez' ders oldu!

Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın yanısıra deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken atv'nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez', bu cumartesi günü seyirciyle buluşacak. Nehir Yapım'ın, Cem Tabak yönetimindeki projesinde çekimler tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin Reşadiye Köyü'ndeki setini ziyaret eden İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencileri, oyuncularla bir araya geldi.



"Severseniz ve emek verirseniz başarırsınız"



Oyuncular Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Ali Çatalbaş ve Ferdi Kurtuldu ile sohbet eden öğrenciler, çekimler sırasında görüntü aldı.



Oyunculuğun ve televizyonculuğun uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Yetkin Dikinciler, "Televizyon dizisi çekmek zor ama aynı zamanda da keyifli bir iş. Seviyorsanız ve emek verirseniz başarılı olmanız zor değil. Sonunda ağlayacaksanız ve gönül vermeyecekseniz bu işi yapmayın. Ben hala ilk günkü gibi oyunculuğu çok severek ve heyecanla yapıyorum" dedi. Hande Subaşı ise "Oyunculuk çok güzel ama sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Ne iş yaparsanız yağın mesleğinizde Bir yere gelmek ve takdir toplamak istiyorsanız çok çaba göstermelisiniz. Ben her gün sette ekipten ve oyuncu arkadaşlarımdan yeni bir şeyler öğreniyorum" diye konuştu.



Bahtiyar Ölmez, ilk bölümüyle 11 Kasım cumartesi akşamı atv'de...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin