Bahçeli'den sosyal medyaya sitem: Ağrıma gitti

MHP lideri, Twitter'da yapılan "Mr. No" benzetmesinin ağrına gittiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den sosyal medyaya sitem: Ağrıma gitti

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini reddetmesinin ardından, Twitter'da yapılan "Mr. No" benzetmesinin ağrına gittiğini söyledi. Bahçeli, Ak troller'in Türkiye’de siyaseti zehirleyen unsurlar olduğunu ifade etti, Fuat Avni'yi de takip etmediğini söyledi.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimlerinden sonra siyasi tablonun değişmemesi   durumunda ne olacağıyla ilgili “AKP’liler belki de Erdoğan’dan vazgeçebilirler” tahmininde bulundu. 



Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın “miadı doldu” eleştirilerine ise “küllerimizden yeniden  doğarız, Anka kuşu misali” yanıtını verdi. MHP lideri, Erdoğan’ın Almanya Şansölyesi   Merkel’i “taht görünümlü” koltukta ağırlamasını ise “Koltuk meraklıları için hayli sevindirici. Bundan   daha güzel koltuk mu olur?” sözleriyle eleştirdi.



Bahçeli, İstanbul mitingi dönüşünde gazetecilerin  sorularını yanıtladı.



Erdoğan’a “kuzu kuzu” yanıtı: Erdoğan, Cumhurbaşkanı olma özelliklerini bütünüyle kaybetmiş bir siyasi rekabet içinde. AKP’nin himayesinde gelişigüzel konuşma davranışı içinde. Bu tür davranışlara son vermelidir. Oraya gitmek demek Erdoğan’ı kabul değil, makama saygıdır. Bunlar “Kuzu kuzu gelecekler” diyorlar. Kuzunun biri yanında. (Burhan Kuzu’yu kast ediyor) İkincisinin kim olacağı belli değil. Bozkurt gider artık. Kendisine gitmeyi bir 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi algılarsa, çok farklı yorumlar ortaya çıkabilir. Eskiden beri söylerim bozkurtlar Erdoğan’ın ensesindedir.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin