Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı portföyünü genişletiyor!

Birçok markaya iletişim danışmanlığı yapan şirket bir grupla daha anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı portföyünü genişletiyor!

Kurulduğu günden bu yana markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen  danışman kadrosu ile çalışan 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı' şirketi son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.



Farklı sektörlerdeki müşteri portföyünü çeşitlendirerek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, gıda, perakende, tekstil ve turizm sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Başyazıcı Grubu ile el sıkıştı.



1953 yılında Kayseri’de kurulan ve Başyazıcı Et Ürünleri, BYZ Garage AVM, Mix Kayseri AVM, Almer Hotel, Ommer Hotel, Bamen Tekstil, Maba Mağazacılık markalarıyla bilinirliğini artıran Başyazıcı Grubu, pek çok farklı sektörden faaliyet alanı ile Türkiye için değer yaratarak yoluna devam ediyor. İstanbul’a inşaat ve kentsel dönüşüm yatırımlarıyla giren Başyazıcı'nın önümüzdeki dönem için planlanan gıda yatırımları da bulunuyor.



Profesyonel ve dinamik ekibiyle birlikte portföyünü geliştiren; etik, ilkeli, dinamik, genç ve güçlü yapısının yanında, doğru, dürüst, yenilikçi ve zariflikten ödün vermeyen bir şirket profili hedefleyen Bahar Ünal İletişim, Başyazıcı Grubu’nun etkili olduğu sektörlerdeki büyüme sürecine iletişim danışmanı olarak destek olacak.



Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına halkla ilişkiler hizmeti sunan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, benimsediği özel hizmet anlayışı ile stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk yönetimi, finansal iletişim ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunmaya devam ediyor.



Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşterileri arasında; Emlak Konut GYO, Dağ Mühendislik, KLK Yapı, Gül Proje, ERA Gayrimenkul, Quasar İstanbul, Fairmont Otel, İstanbullines, OrginAgro, Güral Porselen, Güral Premier Resorts &Hotels, Spot ve İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Bayraktar İnşaat gibi markalar bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin