Bade İşçil'den 'Anoreksiya' açıklaması!

Ünlü oyuncunun 'Anoreksiya' olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Bade İşçil'den 'Anoreksiya' açıklaması!

Zayıf görüntüsü nedeniyle 'Anoreksiya' hastalığına yakalandığı konuşulan Ufak Tefek Cinayetler'in 'Pelin'i Bade İşçil, "Anoreksiya değilim. Oğlum için sağlıklı olmam gerek, kilom aynı” dedi. İşçil evlilik sorularına ise "Sürprizlerle dolu bir kadınım" diye cevap verdi.



Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile uzun bir aradan sonra ekrana dönen Bade İşçil, önceki gün Beyoğlu’nda görüntülendi. Sette olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen oyuncu, anoreksiya hastalığına yakalandığı haberlerine, “Öyle bir şey yok. Benim bakmam gereken bir oğlum var. Her şeyden önce sağlıklı olmam gerek. Boyum 1.74, kilom 53... ‘Kuzey Güney’de rol aldığım zamanda da aynıydı” dedi.



'Birden evlenmiştik'



İş adamı Malkoç Süalp’le sıkıntılı bir boşanma süreci yaşayan ve yazın birlikte yurt dışına tatile giden İşçil, “Tekrar evlenir misiniz?” sorusuna, “Büyük konuşmak istemiyorum. Malkoç’la aklımızda evlenme planı yoktu, birden evlenmiştik. Sürprizlerle dolu bir kadınım. Her an evlenebilirim” yanıtını verdi. Oyuncunun bu sözleri, “Eski eşiyle tekrar bir araya mı gelecek?” sorusunu akıllara getirdi.



Anoreksiya nedir?



Kısa bir süre önce İrem Derici'nin rahatsızlanmasıyla da gündeme gelen Anoreksiya hastalığı, özellikle genç kadınlarda görülebilen, yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluktur. Bu hastalık genellikle ergenlik döneminde, nadiren de erişkin çağında başlar. Çok genel olarak aşırı zayıflama tutkunu her bireyde oluşabiliceği söylenebilir.



Bu durum genellikle kişinin çok şişmanladığı kanısı ile mübalağalı bir şekilde rejim uygulaması ile başlar, önceleri kontrol edilebilen iştah bir süre sonra yok olur ve zayıflama normal ölçüleri aşar. Çağın hastalığı olarak adlandırılan yeme bozukluğu sendromu olan ‘Anoreksiya Nervoza’, sadece genç kızlarda değil, artık erkeklerde de görülüyor. Tedavisi zor olan vakalarda hayatî tehlike söz konusudur.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin