BADE İŞÇİL KUZEY GÜNEY'İN FİNALİNİN ARDINDAN KONUŞTU

TV8'de Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programına konuk olan Bade İşçil, Kuzey Güney'in çok konuşulan finalinin ardından açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
BADE İŞÇİL KUZEY GÜNEY'İN FİNALİNİN ARDINDAN KONUŞTU

Bade İşçil, "Böyle Bir Şey Var Mı"da tatil planlarını ve Kuzey Güney'in finali hakkındaki düşüncelerini açıkladı.


Bodrum’da yelken yarışlarına katılacağını belirterek bu sene tatil yapamayacağını belirtti. Bir sinema filminde rol alacağını bunun için görüştüğünü belirten güzel oyuncu her gün 10 bin adım yürüdüğünün de altını çizdi…

İşte İşçil’in açıklamaları:
 
“Kuzey Güney’in sezon finalini dün akşam ekiple birlikte izledik. Son sahne üzücüydü. Kıvanç’ın oyunculuğu inanılmazdı. Hayranlık uyandırıyor. Çok rahat oynuyor. Kuzey-Güney benim dördüncü dizim. Müthiş bir ekiple müthiş bir çalışmanın içerisindeyim. Türkiye’de sarışın olmak zor. Ama oyunculuk açısından avantaj. Çünkü az sarışın oyuncu var. Bununla birlikte sarışın kadının rolleri hep kötü kadın rolleri oluyor. Olsun… Ben yürümeyi çok seviyorum. Arabam var ama asla kullanmıyorum. Öyle ki muayeneleri geçti, aküsü bitti. Öyle otoparkta duruyor. Üstelik her ay da otopark kirası ödüyorum… Her yere ya yürüyerek ya da metroyu kullanarak gidiyorum. Zamanım oldukça günde 10 bin adım yürümeyi tercih ediyorum. Kalp sağlığı için bu çok önemli. Düzenli olarak spor yapıyorum. Spor yapmazsam kendimi yarım hissediyorum. Ben biraz deli dolu erkek gibi bir kızım. Biraz da fırlamalıklarım var. Ağzından su çıkan aslanın önünde de o pozu fırlamalık olsun diye yaptım. Şeytanlık benden çıktı. Yaramaz bir kızım ne yapayım? Bir erkek arkadaşım, sevgilim yok. Biraz seçiciyim… Zor beğeniyorum. Ama hayat bu ne zaman ne olacağı nasıl bir sürprizle karşılaşacağını hiç belli olmaz…”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin