Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor

Babylon yeni sezon programı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor

Babylon’da sezonun ilk haftasında 21-22 Eylül Nouvelle Vague, 23-24 Eylül A-WA, 23 Eylül Cumartesi Gecesi Eli & Fur, 27 Eylül Çarşamba Ceylan Ertem, 28 Eylül Perşembe Deniz Tekin ve 29 Eylül Cuma Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars var.



Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor



Nouvelle Vague, 21 Eylül’de saat 21.30’da ve 22 Eylül’de saat 22.30’da iki gece üst üste Babylon’da hayranlarıyla buluşuyor. Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague, punk rock’ın söz dinlemez tavrını ve new wave’in entellektüel derinliğini bossa nova’nın neşesi ve dansı ile birleştiriyor. Camielle, Phoebe Killder, Nadeah, Melanie Pain, Liset Alea gibi sıra dışı vokalistleri bünyesinde barındıran topluluğun repertuvarlarında Joy Division’dan The Clash’e, Depeche Mode’dan Blondie’ye kadar birçok kült grubun cover’ları bulunuyor.



Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor - Resim : 2



Müzikleriyle coğrafi, politik ve kültürel sınırları ortadan kaldıran A-WA, renkli sahne şovları ve yüksek enerjili şarkılarıyla 23 Eylül’de saat 21.30’da ve 24 Eylül’de saat 19.00’da, Türkiye’de ilk kez Babylon sahnesine konuk oluyor. İsrailli üç kız kardeş Tair, Liron ve Tagel Haim’den oluşan A-WA, Yemenli kadınların sözlü tarihini elektronik dans müziği ile buluşturuyor. Balkan Beat Box’tan tanıdığımız prodüktör Tomer Yosef’un desteğiyle ilk albümleri Habib Galbi’yi yayımlayan üçlü, groove ve elektronik seslerin füzyonu etrafında şekillenen çok sesli bir müzik deneyimi sunuyor.



Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor - Resim : 3



Babylon’da müzik, 23 Eylül Cumartesi gecesi saat 23.59’da Midnight Session’da Eli & Fur ile devam ediyor. İlk kayıtları “You’re So High” ile dikkat çeken Eli & Fur, sahne performanslarıyla elektronik müzik dünyasına yeni bir hareket katıyor. Boiler Room, Creamfields, Dimensions, Coachella ve Glastonbury gibi prestijli sahnelerde performans sergileyen ikili, Rudimental, Maceo Plex, Carl Cox ve Jimmy Edgar gibi isimlerle de aynı sahneyi paylaştı.



Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor - Resim : 4



Türkiye'nin modern seslerinden Ceylan Ertem, geniş repertuvarıyla 27 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.30’daBabylon'da. Müzikal şarkıcılığı ve müzikoloji eğitimleri için 1999 yılında İstanbul’a taşınan Ertem’in, 2010 yılında yayımladığı ilk solo albümü ”Soluk” ve 2012 yılındaki ”Ütopyalar Güzeldir” yılın en iyi albümleri arasına girdi. Gaziantep’te kaydettiği son albümü ”Yine de Amin”i Şubat ayında yayımlayan şarkıcı ve şarkı yazarı, yurt içi ve yurt dışı konserlerine devam ediyor.



Genç sanatçı Deniz Tekin, 28 Eylül Perşembe akşamı saat 21.30’da Babylon’da sahne alıyor. YouTube’dan yayınladığı videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan Deniz Tekin, güçlü sesi ve sahne performansıyla gelecek vadeden sanatçılar arasında sayılıyor.



Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, tropikal ritimler ve Latin ezgileriyle sezonun ilk Babylon performansı için 29 Eylül Cuma günü saat 22.30’da sahne alacak. Bolero'lar, salsa'lar, cha-cha'lar ve özel süprizlerle müzikseverlerin müziğe doyamayacağı gecede sadece Latin değil, Türk ezgileri de havada uçuşacak.



Babylon'da sezonun ilk konserleri başlıyor - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin