Ayşe Kulin'den 'Tutsak Güneş'e ilk imza

Usta kalem Ayşe Kulin, yeni kitabının ilk imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ayşe Kulin'den 'Tutsak Güneş'e ilk imza

Yazdığı kitaplarıyla çok satanlar listesinden inmeyen Ayşe Kulin, son romanı ‘Tutsak Güneş’in Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasında düzenlenen ilk imza gününde okurlarıyla buluştu.



İmza gününde Ayşe Kulin, okurlarıyla fotoğraf çektirdi, kısa sohbetler etti. Yaklaşık üç saat süren imza gününe gelenler arasında sanatçı Melike Demirağ da vardı… Demirağ ve Kulin kısa süre sohbet etti.



Ayşe Kulin'den 'Tutsak Güneş'e ilk imza



“Yorumu okuyucularıma bırakıyorum”



Bugüne dek yazdığı tüm kitapları belli bir duruşla yazdığını, Tutsak Güneş’te de yine aynı tutumu sergilediğini söyleyen Ayşe Kulin “Yazdığım her kitabın yorumunu okuyucularıma bırakıyorum, kendileri yazdıklarımdan ne çıkarmak istiyorlarsa onu anlasınlar istiyorum” dedi. Ayşe Kulin imzaladığı her kitaba aynı zamanda bir güneş resmi de çizdi.



Ayşe Kulin, yeni romanı ‘Tutsak Güneş’le okurları yarının dünyasında sürükleyici bir aşk hikâyesine davet ediyor. Fonda gelecekte bir zamanı, soğukların egemen olduğu dünyayı betimlemesine karşın, deyim yerindeyse, bugünden de güncel bir macera anlatıyor. Belirsiz bir coğrafyada, ülkesini demir yumrukla yöneten bir tiranın hükmü altında yaşayan bir toplumda, parlamaya direnen güneşe rağmen sönmeyen tutkulara, buyruk kabul edilen yasalara rağmen kabına sığmayan bireylere ışık tutmayı amaçlıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin