Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı

Hürriyet Kelebek yazarı Ayşe Aral, cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı

19 Haziran pazartesi günü evinde dinlenirken fenalaşarak yaşamını kaybeden Hürriyet Kelebek yazarı 46 yaşındaki Ayşe Aral, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.



Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Ayşe Aral’ın annesi İnci Aral, kızı Begüm Korkmaz, kız kardeşi Ayça Aral, eski eşi Savaş Korkmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, eşi Ahmet Faralyalı, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, eşi Osman Boyner, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doğan Sabancı, eşi Ali Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan, Hürriyet Gazetesi Yazarları Ertuğrul Özkök ve Yalçın Bayer, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, İzzet Öz, Siren Ertan, Ömer Üründül, Elif Dürüst, Melis Alphan’ın da aralarında bulunduğu medya, iş ve cemiyet hayatından ünlü isim katıldı.



Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı



Annesinin tabutu başında dua etti



Tören öncesi Aralın ailesi avluda taziyeleri kabul etti. Aralın tabutunun üzerine Biricik meleğimiz yazılı çiçek demeti ile Kızım güle gele annen yazısı dikkat çekti. Aralın kızı Begüm Korkmaz babası Savaş Korkmaz ile tabut başında dua etti. Korkmaz daha sonra annesinin tabutu başında gözyaşı döktü. Ünlü karikatürist Tekin Aral'ın kızı olan Ayşe Aral öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Camisi'nde toprağa verildi.



Kronik kalp rahatsızlığı vardı



Ünlü karikatürist Tekin Aral'ın kızı olan Ayşe Aral, ünlü karikatürist Oğuz Aral'ın da yeğeniydi. Bir dönem Beyaz TV'de Beyaz Manşet ve televizyonda Yetiş Ayşe adlı programda da sunuculuk yapan Aral, son olarak Hürriyet'in eki Kelebek'te yazıyordu. Aral, geçtiğimiz pazartesi günü 20.30 sıralarında evinde dinlenirken fenalaşmış yapılan tüm müdahaleleri rağmen kurtarılamamıştı. Kronik kalp rahatsızlığı bulunan Ayşe Aral'ın kalbinde kalp pili bulunuyordu. (Taner YENER / İSTANBUL / DHA)



Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2





Hürriyet'in büyük acısı...



Ayşe Aral'ın ölmeden önce yazdığı son yazısı!



'Oldu mu Ayşe?'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin