'AYRILIK' DİZİSİNİ 250 MİLYON KİŞİ İZLEYECEK

TRT’nin yedi farklı ülkede çektiği ve 250 milyon kişi tarafından izlenmesi beklenen dizide tam 7 başrol oyuncusu bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
'AYRILIK' DİZİSİNİ 250 MİLYON KİŞİ İZLEYECEK

TÜRKİYE dışında, İran, Çeçenistan, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan, Türkmenistan ve Özbekistan olmak üzere yedi ayrı ülkede gerçekleştirilmesi ve yedi başrol oyuncusuna sahip olması bakımından TRT’nin en büyük prodüksiyonlarından biri olan Ayrılık dizisinin tanıtım daveti önceki akşam Taksim’deki Revan Restoran’da gerçekleşti. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Azra Akın, Kaan Urgancıoğlu, Zeynep Tokuş, Atilla Saral, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ahmet Özhan’ın paylaştığı dizinin tanıtım yemeğine tüm ekip katıldı. Yemek arasında gazetecilerle sohbet eden oyuncular diziye ve özel hayatlarına ilişkin açıklamalar yaptılar.

AZRA AKIN: Adı rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile anılan oyuncu ‘Bizi birbirimize yakıştırıyorlar. Ama hoş olmuyor’ dedi.

KAAN URGANCIOĞLU: Bir deniz subayını canlandıran Kaan Urgancıoğlu ise rolüyle alakalı şöyle konuştu: ‘Deniz, vatansever bir genç. Gizli görevi yüzünden Frengiz’i kaybediyor.’

ZEYNEP TOKUŞ: Bir Amerikan ajanı Tehmine isimli hırslı bir kadını canlandıran oyuncu ‘Hatayı affetmeyen güçlü bir kadını canlandırıyorum’ dedi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU:
‘Çeçen bir savaşçıyı oynuyorum. Canlandırdığım Abdullah Şamil karakterini Che Guavera ile özdeşleştiriyorum.’


Hakan Sadıç/stargazete.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin