'Ayrılık acısı bir gün mü sürüyor?'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Ayrılık acısı bir gün mü sürüyor?'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Ayrılık acısı 1 gün mü sürüyor'



İdil Fırat-Mert Fırat beraberliğine ne diyorsunuz? Hande Doğandemir’den ayrılmasıyla İdil Fırat’la beraber ortaya çıkması bir oldu Mert Fırat’ın. Bu devirde ayrılık acısı 1 gün mü sürüyor?



Ömür Gedik: Ayrılık acısı 1 gün sürmez tabii. Hande ve Mert’in ayrılığı çok daha önce gerçekleşmiş gibi duruyor. Uzatmalar sırasında ilişki bitiyor zaten.



Onur Baştürk: Gerçekten ayrıldıktan 1 gün sonra mı başladı ilişki, onu bilemeyiz. Belki daha önce başladı. Ve belki Hande’yle Mert’in ilişkisi çoktandır bitmişti. Yani bu konuda önyargılı olmamak lazım. Duygular ne zaman başladı ya da bitti, orası sadece iki insan arasında.



Cengiz Semercioğlu: Önce İdil Fırat’la, 1 gün sonra Hande Doğandemir’le görüntülendi Mert Fırat. Hatta “Hande’yle ayrılık görüşmesi yaptı” dendi. Demek ki doğruymuş. Ben İdil Fırat’ı hiç tanımıyorum, neden oyuncu camiasıyla bu kadar ilgili onu anlamaya çalışıyorum, bir karar veremiyorum. Oyuncu olsa tamam diyeceğim, oyuncu da değil ki.



yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin