Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı neden gözyaşlarına boğuldu?

Mustafa Uslu, Magazin Noteri programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı neden gözyaşlarına boğuldu?

Türkiye’nin ilk YouTube magazin canlı yayın programı 'Magazin Noteri' bir ilke daha imza atarak galalardan canlı yayınlara başladı. İlkay Buharalı ve Ali Eyüboğlu’nun birlikte hazırladıkları programda, canlı yayınla takipçilerine ulaşan ilk gala, 15 Mart Cuma günü vizyona giren 'Türk İşi Dondurma' oldu.



Canlı yayın boyunca Buharalı ve Eyüboğlu’nun pek çok program konuğu oldu. Onlardan biri de Nefes, Ayla, Müslüm ve Çiçero’dan sonra Türk İşi Dondurma’nın yapımcısı olarak galanın ev sahipliğini üstlenen Mustafa Uslu oldu.



Filminden ve ikiz bebeklerinden bir saat sonra dede oluşundan bahseden Uslu’ya röportajın sonunda İlkay Buharalı bir anısını anlattı.



"15 sene kadar önce ben muhabirken beyin tümörü olan 13 yaşında bir kızın haberini yapmıştım. Mustafa Uslu hemen beni aradı ve ne yapabiliriz dedi. Hasta kızımız Ferhat Göçer’i çok seviyordu. Bir gece yarısı saat 2’de  o zaman aktif doktorluk yapan Göçer’i hastane nöbetinden alıp Arzu’ya getirdi. Üçümüz buluşup Arzu’ya gitmiş ve onu çok mutlu etmiştik" dedi.



Bunun üzerine Mustafa Uslu gözyaşları ile “O baba röportajında kızımın ilaçlarını alabilmek için hırsızlık yaparım deyince ben perişan olmuştum. Sonra manevi babası oldum. Nefes alabilmesi için boğazının delinmesi gerekiyordu. Babası aradı, ikna edemiyorum dedi. Ajda Pekkan ile reklam çekimindeydik, izah ettim sağ olsun Ajda Hanım beni kırmadı. Gittik hastanede Arzu’yu birlikte ikna ettik” dedi.



Anlatılanları dinleyen usta gazeteci Ali Eyüboğlu da bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük Arzu ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamamıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin