Aydın Doğan'dan Emin Çölaşan'a cevap: 'Nankörlükte sınır tanımıyor'

Aydın Doğan, eski yazarı Emin Çölaşan'a cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Doğan'dan Emin Çölaşan'a cevap: 'Nankörlükte sınır tanımıyor'

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, dünkü yazısında kendisini ve Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ü eleştiren Sözcü yazarı Emin Çölaşan'a cevap verdi.



Doğan Medya bünyesinde bulunan Posta gazetesinde yer alan açıklamada Aydın Doğan, Çölaşan'ın Hürriyet'te çalışırkenki şöhretini ve itibarını kaybettiğini, bu nedenle Doğan Medyası'na öfkeli olduğunu ifade etti ve 'bu nakör şahsı muhatap almıyorum' dedi.



Aydın Doğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:



Emin Çölaşan adlı şahıs, yayın grubumuzda yıllrca çalışmış birisidir.Şuanda başka bir yayın organında. Fkat ne hikmetse bu şahıs, bizim yayın organını bir türlü unutamıyor. Eline geçen her fırsatta bana ve yayın grubuma akıl almaz iftira ve hakaretlerle saldırıyor. Nankörlükte sınır tanımıyor.



Bizim grupta meşhur olmuş, bizim grubumuz sayesinde etkili olmuş, bizim grubumuzda iyi paralar almış bu şahıs, bizden ayrıldıktan sonra eski ününü, eski şatafatını keybetmiş durumda. Artık bizden aldığı paraları alamıyor. Bizde kazandığı popüleriteriyi çoktan kaybetti. Bize yönelik bitmeyen hırsının, kininin nedeni tamamen budur.



Bu şahıs hakkında çok şey anlatabilir, çok şey söyleyebilirim. Ancak, ününü, itibarını çoktan kaybetmiş bu nankör şahsı, muhatap almak istemiyorum. Benim için öyle biri yoktur.



Ben sadece bu şahsın bize yönelik saldırısını vesile kılarak, bir konunun bir kez daha altını çizmek istiyorum. İşte görüyorsunuz: Ilımlısı, muhalifi, azılı iktidar yandaşı, azılı iktidar karşıtı...



Hepsinin derdi bizimle.. Hepsi bize saldırıyor...Hepsi bize akıl almaz iftira ve hakaretlerde bulunuyor. Bu durumun bizim bağımsız yayıncılık yaptığımızın en büyük kanıtı olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum.



2007 yılında muhalif yazılarıyla nedeniyle Hürriyet'teki yazılarına son verilen Emin Çölaşan, dünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan ve izne gönderilen Ertuğrul Özkök'le Aydın Doğan'ı medyanın bu duruma gelmesinde en büyük sorumlular olarak suçlamıştı. 



Aydın Doğan'ın açıklaması bugünkü Posta gazetesinde yer aldı:



Aydın Doğan'dan Emin Çölaşan'a cevap: 'Nankörlükte sınır tanımıyor'



'Emin Çölaşan'dan Ertuğrul Özkök yazısı: İzne çıkmaları iyi bilirim'



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin