Aydilge, Elimi Bırakma dizisine konuk oldu

Ünlü şarkıcı, dizide konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge, Elimi Bırakma dizisine konuk oldu

Şarkılarının yanı sıra, dizilere yaptığı müziklerle de büyük bir hayran kitlesi edinen Aydilge, TRT 1'in sevilen dizisi 'Elimi Bırakma'nın konuğu oldu. Dizinin yayınlanan 33. bölümünde konser veren Aydilge, baş rol oyuncusu Alp Navruz ile beraber bir sürprize de imza attı.



Dizide Cenk karakterini canlandıran Alp Navruz, dizi için özel eğitimini aldığı bateri şovu için davulun başına geçti ve Aydilge'nin bateristi oldu. Alp'in performansından memnun kalan Aydilge, ''bateristimin ayağını kaydırdın'' diyerek kendisiyle şakalaştı.  Aydilge'ye eşlik etmekten gurur duyduğunu dile getiren baş rol oyuncusu Alp Navruz ise ''Bakarsınız beraber turneye çıkarız,'' yanıtını verdi.



Aydilge, Elimi Bırakma dizisine konuk oldu



Set çalışanlarına sabır diledi



Konser sahnesi için saatlerce sette kalan Aydilge, bu zorluğu her gün yaşayan tüm dizilere ve set çalışanlarına kolaylıklar diledi. Sanatçı, gerçekten büyük bir emek ve sabırla çekilen dizilerin ardındaki kahramanlar için en kısa zamanda set saatlerin düzenlemesi dileğinde bulundu.



Jeneriğini yaptığı Kiralık Aşk dizisi ile yirmi kez ''En İyi Dizi Müziği'' ödülünü alarak dünya rekoru kıran Aydilge, unutulmaz Kiraz Mevsimi dizisinin jeneriğini de seslendirmiş ve pek çok diziye şarkı vermişti. Yeniden bir dizinin müziklerini yapıp yapmayacağı sorulan sanatçı, yakında güzel sürprizleri olacağı müjdesini de verdi.



Aydilge, Elimi Bırakma dizisine konuk oldu - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin