AY YAPIM'DA KİMSE YOK MU?

Vildan Atasever’in, 'Samanyolu’ dizisinden gönderileceği haberlerini günler sonra yalanlayan Ay Yapım'a Ali Eyüboğlu'ndan bir soru: Vildan Atasever konuşana kadar aklınız neredeydi?

Google Haberlere Abone ol
AY YAPIM'DA KİMSE YOK MU?

 


Ali Eyüboğlu/MİLLİYET-CADDE


AY YAPIM’DA KİMSE YOK MU?
Günlerdir Vildan Atasever’in, Özcan Deniz’in yanında sönük kaldığı gerekçesiyle başrolünü oynadığı ‘Samanyolu’ dizisinden gönderileceği yazılıyor. Dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’le Kıbrıs’ta konuyu sıcağı sıcağına konuşmuştum. İşin aslını öğrenmek için Ay Yapım’ı aradığını, ama kimseyi bulamadığını söylemişti. Varsayalım ki Özcan Deniz de biliyor bunu, ama şirketi zor durumda bırakmamak için böyle söylemek zorunda kaldı.
Peki Vildan Atasever’in açıklamalarına ne demeli?
Atasever’in Vatan’a verdiği demeç şöyle: “Bu dedikodunun direk yapım (Ay yapım) şirketinden çıktığına dair duyumların alıyorum. Umarım gerçek değildir. Yapım şirketinden üç gündür bir açıklama bekliyorum.”
Ay Yapım, Atasever bunları söyleyene kadar konu hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. Ne zaman ki Atasever suskunluğunu bozdu, Ay Yapım ondan sonra birkaç satırlık da olsa medyaya bir açıklama gönderdi. Açıklamada, son günlerde ‘Samanyolu’ hakkında medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, dizinin çekimlerinin kadroda herhangi bir değişiklik olmadan devam edeceği vurgulandı.
Sormazlar mı insana, Vildan Atasever konuşana kadar aklınız neredeydi?
‘Samanyolu’ izlediğim bir dizi değil. O yüzden Özcan Deniz’le Vildan Atasever’in ideal bir çift olup olmadıkları konusunda bir fikir beyan edemem. Ancak diziyi izleyenler, ikisinin ideal bir çift olmadığı yönünde. Peki bunun sorumlusu kim?
Özcan Deniz’in partneri olarak “İlle de o olsun” diyen Ay Yapım’ın sahibi Ekrem Çatay!


Ödüllü bir oyuncu Atasever
Hal böyleyken oyunculuğa adım attığı ‘İki Genç Kız’ adlı ilk filmindeki rolüyle Antalya’dan ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilip, ‘Altın Portakal’ kazanmış; ‘Kader’le 18. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilmiş genç bir aktrisin alnına ‘Yetersiz’ damgası vurmak niye?
‘Samanyolu’ daha yolun başında senaryo ekibini değiştirdiğine göre demek ki sorun Özcan Deniz’le Vildan Atasever’in ‘ideal bir çift’ olamamasında değil, başka bir yerde. Ay Yapım gibi birçok başarılı işe imza atmış bir şirkete, senaryodaki garabeti oyunculara fatura etmek yakışıyor mu?
Yarın öbür gün biri çıkıp da, “Vildan Atasever’in yerine oyuncu arıyorlardı. Görüşmeye gittim ama olmadı” derse ne yapacaksınız?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin