Avrupa'nın en yüksek bütçeli dizisi Babylon Berlin BluTV'de!

Dünyada büyük beğeni toplayan Babylon Berlin, BluTV'de izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa'nın en yüksek bütçeli dizisi Babylon Berlin BluTV'de!

Yaratıcıları arasında ‘Koku: Bir Katilin Hikayesi’ filmiyle ciddi bir kitleye ulaşan Alman yönetmen Tom Tykwer’in de olduğu ‘Babylon Berlin’, ilk sezonuyla sadece BluTV’de izleyicilerle buluşuyor. Nazi Almanyası’nın öncesini anlatan dizi, Avrupa’nın en yüksek bütçeli yapımı unvanına sahip.



Avrupa'nın en yüksek bütçeli dizisi Babylon Berlin BluTV'de!



BluTV, dünya tarihine damgasını vurmuş dönemlerden Nazi Almanyası’nın öncesini anlatan ‘Babylon Berlin’i dizi severlerle buluşturuyor. Volker Kutscher’in aynı adlı roman serisini temel alan dizi, izleyicileri 1920’lerin Berlin’ine götürüyor. O dönem telaşlı, hırslı ve yetenekli insanları içine alan bir metropol olan Berlin’in görünmeyen yüzünü ekranlara getiren ‘Babylon Berlin’de bir cinayetin gizemi çözülmeye çalışılıyor.



Avrupa'nın en yüksek bütçeli dizisi Babylon Berlin BluTV'de! - Resim : 2



İzleyiciler komiser Gereon Rath’in rehberliğinde heyecan ve merakla bu cinayetin perde arkasını keşfetmeye çalışırken organize suç ve politikada aşırılıkların olduğu bir döneme de tanık olacaklar. 40 milyon Euro değerindeki bütçesiyle hem Almanya’nın İngilizce dilde olmayan hem de Avrupa’nın en yüksek bütçeli dizisi olan ‘Babylon Berlin’in yönetmen koltuğunda, aynı zamanda dizinin yaratıcılarından olan dünyaca ünlü Alman yönetmen Tom Tykwer oturuyor.



Avrupa'nın en yüksek bütçeli dizisi Babylon Berlin BluTV'de! - Resim : 3



Dünyanın en prestijli sinema ve televizyon mecralarından IMDB’nin ‘En İyi 250 Dizi’ listesinde yer alan ‘Babylon Berlin’, izleyicileri büyük bir gizemin ve tarihin en önemli dönemlerinden birinin derinliklerine sürükleyecek.



‘Babylon Berlin’ dizisini izlemek için TIKLAYIN



Avrupa'nın en yüksek bütçeli dizisi Babylon Berlin BluTV'de! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin