Avlu dizisinde flaş ayrılık! Hangi oyuncu veda etti?

Star'ın sevilen dizisi sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Avlu dizisinde flaş ayrılık! Hangi oyuncu veda etti?

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'da bu hafta bir ayrılık daha yaşanacak. 'Naciye' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hülya Şen, diziden ayrılacağını sosyal medya hesabından duyurdu.



Başrollerini Demet EvgarNursel KöseNergis Öztürk ve Ceren Moray gibi ünlü oyuncuların paylaştıkları Avlu dizisinde bir ayrılık yaşandı. Naciye karakterini canlandıran Hülya Şen, projeden ayrıldığını duyurdu.



Sosyal medya hesabından diziden ayrılacağını açıklayan ünlü oyuncu Hülya Şen, şu ifadeleri kullandı:



"Başta can dostum Yüksel Aksu olmak üzere Star TV, Limon yapım ailesine, Hülya Gezer ve canım Şafak Balıma.. Bu kadar kadın üzerine kurulmuş bir projede, bütün egolarını evde bırakıp, büyük bir dostluk içinde çalışan; 24 saat nazımı çeken Nurhakım'a Ümmücüğüme, yan yan oynadığım bütün oyuncu arkadaşlarıma...Gecesi gündüzü olmayan senaryo,yazım gurubumuza, Bizden sonra giden set emekçilerine , yapıma, prodüksiyona, kameramanlara, ışıkçılara, sesçilere, makyözlerimize, kostümcülerimize, ulaştırmaya ve bütün Avlu aileme teşekkür ederim.Hepiniz sağ olun var olun hakkınızı helal edin.



En çok da SİZ sevgili seyircilerimiz; sevgi ile bize ayırdığınız o muhteşem saatler için teşekkür ederim."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



#HoşçakalNaciye #birkarakteryaratmak. Her kadının bir hikayesi vardır, insanın yaşadığı coğrafya kişinin kaderidir. Naciye; Korkak ve sindirilmiş, hayatın zorlukları içinde kendini deliliğe vurmuş, sevgi yoksunu bir kadın.Çok değer verdiği saçlarını sıfıra vurulurken, sadece kocası beğenmeyecek diye veryansın eden biçare.Hayata dik durduğu tek alan anneliği, evladıi söz konusu olunca tırnaklarını çıkartan toplum suçlusu.. 31 bölüm nefes verdiğim Naciye karakterime, sevgiyle veda ediyorum..Güldüren, ağlatan düşündüren ve yüreğinize dokunan, başka karakterlerde buluşmak ümidiyle. Başta can dostum Yüksel Aksu olmak üzere Star TV ,Limon yapım ailesine,Hülya gezer ve canım Şafak Balıma.. Bu kadar kadın üzerine kurulmuş bir projede, bütün egolarını evde bırakıp ,büyük bir dostluk içinde çalışan; Şifacım Demet'e ,canım Cerenime,Nurselciğime , 24 saat nazımı çeken Nurhakıma Ümmücüğüme, yan yan oynadığım bütün oyuncu arkadaşlarıma.. Gecesi gündüzü olmuyan senaryo,yazım gurubumuza, Bizden sonra giden set emekçilerine , yapıma, prodüksiyona, kameramanlara, ışıkçılara, sesçilere, makyözlerimize, kostümcülerimize ,ulaştırmaya ve bütün Avlu aileme teşekkürederim.Hepiniz sağ olun varolun hakkınızı helal edin. En çok da SİZ sevgili seyircilerimiz  Sevgi ile bize ayırdığınız o muhteşem saatler için teşekkürederim.



Hülya Şen (@hulyasen2)'in paylaştığı bir gönderi (17 Şub, 2019, 10:18öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin