Avatar Atakan’ın hakkındaki hapis istemine eski sevgilisinden şok yorum

“Avatar” lakabıyla tanınan Survivor şampiyonu Atakan Arslan’ın geçen yıl sosyal medyaya düşen videosunda ettiği küfür başına iş açmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Avatar Atakan’ın hakkındaki hapis istemine eski sevgilisinden şok yorum

Hakkında "Türk Milletini, Cumhuriyetini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni alenen aşağılama" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapsi istenen Arslan, iddianamenin kabul edilmesi halinde önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. Videoda aslında Türk milletine küfür etmediğini, yanlış yansıtıldığını savunan Avatar Atakan’ın yaşadığı bu son durumun eski sevgilisi Berna Demir’i sevindirdiği ortaya çıktı.



Avatar Atakan, spor eğitmeni olan eski sevgilisi Demir’le olaylı şekilde ayrılıp kısa süre sonra tasarımcı Serap Korkmaz’la evlenmişti. Avatar’ın küfürlü videoyu yaymakla suçladığı Demir,  “O kadar” yorumuyla yaptığı sosyal medya paylaşımında “Ve Allah planları bozar, yeni bir oyun kurar. Haklıya kurulan tuzak boşa çıkar. Kimse anlamaz, bir kudret kurguyu başa sarar. Öyledir... O konuşunca kainat susar” yazısını sosyal medya hesabından paylaştı.



Avatar Atakan’ın hakkındaki hapis istemine eski sevgilisinden şok yorum



Avatar Atakan’ın kendisini darp ettiğini, şu anki eşi Serap Korkmaz’la uzun süredir aşk yaşadıkları yönündeki açıklamasının da gerçeği yansıtmadığını belirten Berna Demir,  “Ortada uzun süredir bir ilişki varmış gibi yansıtıyor. O zaman demek ki, benimle beraberken de bu ilişki vardı. Bu büyük bir yalan” diyerek sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarla tepkisini dile getirmişti. Berna Demir’in yaptığı son göndermenin hemen ardından Atakan Arslan ve Serap Korkmaz çiftinin özellikle aşk dolu paylaşımlar yapması ise dikkat çekti.



Avatar Atakan’ın hakkındaki hapis istemine eski sevgilisinden şok yorum - Resim : 2



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin