atv'nin yeni dizisinde Nebahat Çehre'ye teklif edilen rol için hangi usta oyuncuyla görüşülüyor?

atv, "Verda" kod adlı bir projeyi daha listesine aldı...

Google Haberlere Abone ol
atv'nin yeni dizisinde Nebahat Çehre'ye teklif edilen rol için hangi usta oyuncuyla görüşülüyor?

Yeni sezonda "Bir Zamanlar Çukurova", "Yıllar Sonra" ve "Can Kırıkları" adlı 3 iddialı diziyi seyirciyle buluşturacak olan atv, ayrıca "Verda" kod adlı bir projeyi daha listesine aldı. Yaşar İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film imzalı dizinin hazırlıkları sürüyor. Aysun Akyüz'ün yönetmen koltuğuna oturacağı "Verda"yı Funda Çetin kaleme alıyor.



Dizinin ilk netleşen oyuncusu şimdiye kadar rol aldığı "Doktorlar, "Huzur Sokağı" ve "Kalbimdeki Deniz" gibi projeleri büyük ilgi gören Kutsi olmuştu.



Dizide eşini kaybeden Kerem adlı zengin bir iş insanına hayat vermeye hazırlanan Kutsi'nin partneri ve diğer rol arkadaşlarının bayram sonrası kesinleşmesi planlanıyor. "Verda"da Kutsi'nin annesi Sevim rolü için geçen haftalarda Nebahat Çehre'yle görüşüldüğü öğrenildi.



Ancak Çehre'nin yıllardır hep zengin ailenin annesi rollerine hayat verdiği için yine kendini tekrar etmek istemediğini ekibe ilettiği ortaya çıktı. Son olarak ise rolün, Türk sinemasının başka bir usta ve güzel ismi Hale Soygazi'ye teklif edildiği ve imza aşamasına gelindiği ifade edildi.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin