Canevim dizisinin kadrosuna hangi iki ünlü oyuncu katıldı?

Koliba Film'in yeni dizisi Canevim'in hazırlıkları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Canevim dizisinin kadrosuna hangi iki ünlü oyuncu katıldı?

Koliba Film’in merakla beklenen yeni dizisi Canevim kadrosuna iki ünlü oyuncu daha katıldı. Nihan Büyükağaç ve Simge Selçuk, dizinin kilit taşlarından olan iki kardeşi canlandıracaklar.



Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği Canevim’in cast hazırlıkları devam ediyor.



Canevim dizisinin kadrosuna hangi iki ünlü oyuncu katıldı?

Simge Selçuk



Yakında çekimlerine başlanacak dizinin kadın başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz belli olmuştu. Bu kez dizinin iki önemli karakteri Feryal ve Melis’i canlandıracak yıldızlar açıklandı.



Canevim dizisinin kadrosuna hangi iki ünlü oyuncu katıldı? - Resim : 2

Nihan Büyükağaç



Sanat dünyasının iki ünlü ismi Simge Selçuk ve Nihan Büyükağaç Canevim ailesine katıldı. Dizide Simge Selçuk, Melis Korkmaz’ı canlandırırken, Nihan Büyükağaç ise Feryal Tanbay karakteriyle büyük beğeni toplayacak. Canevim kadrosunun erkek başrol oyuncuları için de önemli isimlerle görüşüldüğü ve yakında tüm kadronun belirlenip çekimlere başlanacağı belirtildi.



Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı Canevim, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla atv'de izleyicilerle buluşacak.



atv'den yeni dizi! Kadroda hangi ünlü isimler var?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin