atv’nin '8. Gün' dizisinde Burcu Biricik’in annesi rolüne hangi ünlü oyuncu hayat verecek?

Star TV’ye “Ufak Tefek Cinayetler”i, Show TV’ye “Çukur”u çeken Ay Yapım, atv için de “8. Gün” dizisini hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
atv’nin '8. Gün' dizisinde Burcu Biricik’in annesi rolüne hangi ünlü oyuncu hayat verecek?

Ekranda oldukça iddialı bir aksiyon rüzgarı estirecek olan dizinin yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı yapacak. Hikayesi Toprak Karaoğlu imzası taşıyan dizinin senaryosunu Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül ve Deniz Madanoğlu’yla beraber kaleme alıyor.



Projenin ilk belli olan oyuncusu Burcu Biricik, “8. Gün”de bebek bekleyen, mutlu bir evliliği olan Bahar karakterine hayat veriyor. Dizide Bahar’ın babası Hayati’yi oynaması için usta tiyatrocu Musa Uzunlar’a teklif gitmişti. Son gelen haberlere göre yoğun bir tiyatro oyunu takvimi olan Uzunlar’la yapım şirketi arasında anlaşma yapıldı. Diğer yandan dizinin kilit rolü Bahar’ın annesi Şehnaz için de güçlü bir oyuncu arayışı başladı. Rol için güzel oyuncu Ayça Bingöl’le anlaşma aşamasında olunduğu öğrenildi. Ayrıca 8. Gün”de Burcu Biricik’in partneri Ozan karakteri için teklif giden isimlerden birinin de Buğra Gülsoy olduğu konuşuluyor.



“8. Gün”de Bahar’ı çok genç yaşta doğuran annesi Şehnaz Yüksel yıllarca üzerinde çalışıp Türk jetleri için özel güvenli bir yazılım programı geliştiren Lotus şirketinin ortağıdır. Aksiyonu bol dizide olaylar zinciri Şehnaz’ın milli savunna adına çok büyük önemi olan yazılım programının ele geçirildiğini fark etmesiyle başlıyor. Duruma çözüm ararken Şehnaz’ın bindiği uçak düşüyor. Bu kazadan hiçbir yolcunun kurtulamadığını öğrenen Şehnaz’ın kızı Bahar, kahroluyor ancak annesinin öldüğüne kesinlikle inanmıyor. Bahar annesinin yasını tutarken bu kez, Şehnaz’ın sistemden sildiği yazılım programının peşine düşen karanlık adamlar Bahar’a kabus dolu bir olaylar yaşatıyor. Bu sırada eşi Ahmet’e olan güveni tamamen sarsılan Bahar, bir yanda hayatına yeni giren gizemli adam Ozan ve yıllar önce öldüğünü sandığı babası Hayati’yle karşı karşıya kalıp kendisini nefes kesen bir maceranın ortasında buluyor. Dizi “8. Gün” adını ise Bahar’ın söylediği “Şimdi haftanın hiç yaşamadığım 8. gününe uyanıyorum” repliğinden alıyor.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



       


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin