atv'nin iddialı dizisi Masum Değiliz'in akıbeti belli oldu!

Masum Değiliz dizisi, yayın akışından çıkarılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin iddialı dizisi Masum Değiliz'in akıbeti belli oldu!

atv'nin Koliba Film imzalı iddialı dizisi Masum Değiliz, yayınlanan ilk iki bölümüyle reytinglerde beklentilerin çok altında kalmıştı. Dizinin üçüncü bölümü atv'nin yayın akışından çıkarıldı. Masum Değiliz'in yerine Cumartesi akşamı 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması yeni bölümüyle ekrana gelecek.



Koliba Film'de yapılan açıklamaya göre; Masum Değiliz’in yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. Dizi, yaz aylarında atv’de izleyicilerle buluşacak.



Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyordu.



atv'nin iddialı dizisi Masum Değiliz'in akıbeti belli oldu!



Konuyla ilgili 'Masum Değiliz için iki yol' başlıklı bir yazı kaleme alan Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, dizinin çekilmiş altı bölümünün akıbetinin ne olacağıyla ilgili tahminlerini söyledi.



Mesut YAR / POSTA



‘Masum Değiliz’ için iki yol



Atv’nin “şu işi yaz ayına koysaydınız olmaz mıydı?” diye sorduğum işi “Masum Değiliz” yayın akışından çıkarıldı. İddia o ki dizinin çekilmiş altı bölümü var...

Herkes “o bölümler ne olacak?” diye soruyor. Net olmamakla birlikte bir ihtimal peşinden yürüyorum ve diyorum ki, belki de dizi bu haliyle yaz aylarında kendine yepyeni bir hat bulmaya çalışacak. Neden olmasın? Ha, bardağın boş tarafından bakarsak, “yayın bitti ve iş paydos etti” diyebiliriz ki bu da hakikaten içimden gelen bir durum tespiti değil...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin