atv dizisinin karakterleri resmi olarak Twitter'da

Yapımcı şirket, popüler dizinin karakterleri için resmi Twitter hesapları açtı.

Google Haberlere Abone ol
atv dizisinin karakterleri resmi olarak Twitter'da

NTC Medya Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, yapımcılığını üstlendiği 'Diğer Yarım' dizisinin karakterlerini resmi olarak sosyal medyaya taşıdı.



Dizi karakterleri kendilerine ait resmi twitter hesapları üzerinden sürekli olarak takipçileri ile etkileşimde bulunuyor. Karakterler, dizinin dışında devam eden hayatlarına dair her şeyi bu hesaplar üzerinden paylaşıyor. Attıkları tweetler ile sanki gerçek hayatta yaşıyormuş hissi uyandıran karakterler mahallede birlikte vakit geçiyor, kahvaltıya, yemeğe gidiyor, sohbet ediyorlar ve fotoğraf paylaşıyorlar. Televizyon karakterinin dijital mecralarda bir yansıması olarak, yaşadıklarına, hislerine ve ruh hallerine dair paylaşımlarını twitter üzerinden gün içerisinde devam ettiriyorlar.



Diğer Yarım dizisinin ana karakterlerine ait  @nayino_poyraz, @esma_mona, @zeyno_erdem, @tarik_mona, @afet_erdem, @hacitismet, @imam_sabri, @devrandurmazdev, @emine_sapanci hesapları diziyi her bölüm severek izleyenler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Bazı karakterlerin hesaplarını dizi oyuncularının bizzat kendileri yönetiyor. Takipçileri de karakterlerin kendi aralarında yaptıkları sohbetlere katılarak onlarla sürekli iletişim halinde olabiliyorlar.



NTC Medya, 5 Eylül Cuma günü twitter.com/DigerYarimAtv hesabı üzerinden bir yarışma başlattı ve dizi karakterleri takipçileri ile sohbet etmeye başladı. Dizi karakterlerinden üçü kendileriyle etkileşimde bulunan üç takipçiyi belirledi. Ruhi Sarı (Devran Reis) talihli Rana Özcan'a tesbihini, Murat Garipağaoğlu (imam Sabri) ise talihli Nagehan Yazıcı’ya takkesini hediye etti. Mersin'de yaşadığı için katılamayan 3 talihli Şeymanur Yağız için de Ruhi Sarı (Devran Reis) iki fotoğrafını imzaladı.



NTC Medya, Diğer Yarım dizisi için  twitter.com/DigerYarimAtv  adresinden her hafta devam ettireceği yarışmaları gelecek haftalarda  'Kaçak Gelinler' ve 'Kardeş Payı' dizileri için de gerçekleştirecek.



NTC Medya/ Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte’nin yazdığı, başrollerini İpek Tuzcuoğlu (Meryem), Orhan Kılıç (Ecevit), Gonca Sarıyıldız (Esma-Zeynep), Nevra Serezli (Zeynep Hanım), Sait Genay (Dursun Dede), Gülen Karaman(Asiye), Ruhi Sarı (Devran), Murat Garıpağaoğlu (Sabri) Yamaç Telli (Tarık), Eda Çatalcam (Afet), Alican Albayrak (Poyraz); Canan Maktal (Emine) Somer Karvan'ın (Fikri) paylaştığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcak bir mahalle dizisi olan 'Diğer Yarım' yeni bölümüyle 19 Eylül Cuma Akşamı 20.00’da Atv’de… 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin