atv dizisinde çekimler mi durdu? İddialara açıklama

'Eve Dönüş' dizisiyle ilgili iddialara açıklama getirildi.

Google Haberlere Abone ol
atv dizisinde çekimler mi durdu? İddialara açıklama

atv'nin başrollerinde Cansel Elçin ile Dilşad Çelebi'nin yer aldığı dizisi 'Eve Dönüş'ün çekimlerinin sette çıkan olay nedeniyle durduğu iddia edildi.



Posta gazetesinde yer alan haberde dizinin oyuncularından Tardu Flordun'un silah taşıdığı ve yardımcı yönetmenle tartıştığı iddia ediliyordu.



İddialar, dizinin yönetmeni Kartal Çidamlı ve yapım şirketi yalanlandı.



Dizinin yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:



"atv'de yayınlanmakta bulunan Eve Dönüş adlı televizyon dizimizle ilgili Posta Gazetesi'nde yayınlanan habere dair açıklamamız aşağıda yer almaktadır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi çerçevesinde yaptığımız bu açıklamayı dikkatlerinize sunarız. 



25.10.2015 tarihli Posta gazetesinde "Sette kıyamet koptu" başlığıyla yer alan haber başlığı ve içeriğiyle bizleri derinden üzmüştür. 



İzleyiciler tarafından ilk bölümünden itibaren büyük beğeniyle takip edilen Eve Dönüş dizisiyle ilgili olarak gazetenin asılsız bir habere yer veriyor olması hem oyuncularımız, hem set çalışanlarımız, hem de yapım ekibimiz tarafından esefle karşılanmıştır.



Eve Dönüş adlı dizimizin oyuncularından Tardu Flordun ile ilgili gazetede çıkan, 'Tabancayı masaya koyunca. Sette kıyamet koptu' başlığıyla yer alan haberde; 'İddiaya göre, başrol oyuncusu Tardu Flordun sete alkollü geldi. Üzerinde taşıdığı silahı herkesin göreceği şekilde çıkartıp masaya koydu. Silahı gören yardımcı yönetmen Çiğdem Bozali bu durumdan tedirgin oldu. Çekimlerin tatsız geçeceği endişesiyle bugün erken bitiriyoruz yarında tatil dedi…' gibi ifadelere yer veren gazete haberi, gerçeği yansıtmayan ve hoş olmayan ifadelere yer vermiştir.



Set çalışanlarımız ve oyuncularımız arasında sevgi, saygı ve güven paylaşımına dayalı bir iş ilişkisi mevcut olup, herhangi bir olumsuzluğun yaşanması mümkün değildir. Oyuncularımız ve ekibimiz, dizinin başarısı için özveriyle çalışmalarını sürdürmekte ve bu tür kamuoyunda farklı algılamalara yol açan haberlerden dolayı da üzüntü duymaktadırlar.



Ayrıca, gazetenin yayınladığı haberin içerisinde yer alan yazının 'iddiaya göre' diyerek başlıyor olması da haberin gerçeği yansıtmadığının önemli bir göstergesidir.

 Eve Dönüş dizisinin bu hafta 4. bölüm çekimleri tamamlanmış ve değerli ekibimiz 5. bölümün hazırlıklarına başlamıştır. Bu çerçevede haberde söz edildiği gibi sette yaşanan olumsuz bir durum olmamakla beraber sete ara vermek söz konusu değildir.



Dizimizin yönetmeni Kartal Çidamlı’da Twitter hesabından haberin asılsız olduğunu ifade etmişlerdir. Siz değerli basın mensuplarının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından yönetmenimiz ve yapım şirketimizin açıklamalarını dikkate almasını rica eder, iyi çalışmalar dileriz.



Yapım Atölyesi

Basın Danışmanı

Deniz AYYILDIZ"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin