Ateşböceği'nin yeni tanıtımı yayınlandı!

Star TV'nin yeni dizisi, yakında ekran macerasına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Ateşböceği'nin yeni tanıtımı yayınlandı!

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in canlandırdığı heyecan ile beklenen Ateşböceği’nin ikinci tanıtımı dün gece yayınlandı.



Ateşböceği yaz dönemi ekranlarda



Ateşböceği, birbirinden farklı hayatlar sürerken yolları bir taksi karşılaşması ile kesişen Aslı ( Nilay Deniz) ve Barış’ın ( Seçkin Özdemir) hikayesini konu alıyor. Tanıtım, Aslı ve Barış’ın birbirlerinden habersiz sürdürdükleri yaşamlarının, Aslı’nın Barış’ın özel şoförü olması ile farklı noktalara gideceğinin ipuçlarını veriyor.



Ateşböceği’nin serüveni yakında



Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.



Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.



Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe girmiş; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı: Barış (Seçkin Özdemir)… Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız: Aslı (Nilay Deniz). Namıdiğer Ateşböceği. İkilinin karşılaşması ile, hayatları değişecek ve aşk dolu bir serüvenin içine girecekler.



İşte, Ateşböceği yeni tanıtımı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin